(P) De ce brichetele S.T. Dupont sunt vârf de lance pe nişa lor din piaţă

(P) De ce brichetele S.T. Dupont sunt vârf de lance pe nişa lor din piaţă
Pro TV

Probabil cu toţii am auzit cel puţin o dată în viaţă despre brandul S.T. Dupont, fie în contextul nişei de brichete, instrumente de scris sau oricare alt produs din portofoliu.

De asemenea, contextul era mai mult ca sigur laudativ şi făcea referire la categorii de produse premium.

Dar să intrăm puţin mai mult în povestea ce a dat naştere aurei aparte a brichetelor S.T. Dupont şi să vedem exact care sunt caracteristicile acestuia.

De ce orice fumător care se respectă trebuie să deţină o colecţie de brichete S.T. Dupont?

Primele lucruri pe care le simţi în momentul în care achiziţionezi o brichetă S.T. Dupont sunt greutatea şi mărimea. Având aproximativ un inch şi jumătate în lăţime, şi doi inchi în înălţime, brichetele S.T. Dupont se mulează perfect pe interiorul oricărei mâini. Au o greutate suficient de mare pentru a simţi senzaţia de substanţă valoroasă însă nu atât de grele încât să devină o povară sau să se simtă prea voluminoase.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

Încă de când o vei ridica în mână, vei simţi că acea brichetă este specială, şi nu numai datorită faptului că majoritatea brichetelor S.T. Dupont trebuie cuprinse cu mănuşi speciale. Sunt unele dintre acele articole de preţ care te duc cu gândul la vremurile în care brichetele nu erau permise sau te transpun în scenariul unui film de epocă în care o astfel de brichetă era folosită pentru aprinderea unui trabuc alături de un rom sau un whiskey.

Termeni pragmatici care definesc brichetele S.T. Dupont

Aceste brichete au fost create pentru pură plăcere şi lux. În medie, o brichetă S.T. Dupont ajunge pe la 525 de dolari, pe care îi merită din plin.

O brichetă la un asemenea preţ va veni placată cu finisaje de argint şi va fi gravată cu linii subţiri pe toată înălţimea sa, identice cu vipuşca unor pantaloni de costum rafinat.
Există brichete S.T. Dupont şi mult mai luxuriante, care pot depăşi chiat 1000 dolari, fiind produse cu praf de aur lăcuit, sau cu lac chinezesc.

Indiscutabil că S.T. Dupont creează game de produse cu un design extrem de luxos, iar brichetele cu siguranţă sunt cele care enunţă acest lucru în cel mai eficient mod.

Clinchetul-semnul emblematic al unei brichete S.T. Dupont

Brichetele S.T. Dupont nu sunt numai foarte aspectuoase, ele vin şi cu un clinchet emblematic, cel care fură inima oricărei persoane încearcă să aprindă una.

Se spune că acel cling sau ping este echivalentul acustic al sentimentului de împlinire pe care îl simţi în momentul în care îmbraci o haină preţioasă ce datează de câteva decenii şi mai şi găseşti o bancnotă de colecţionar în buzunar.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cele mai impresionante grădini botanice și parcuri dendrologice din țară
(P) Cele mai impresionante grădini botanice și parcuri dendrologice din țară

Primăvara este anotimpul în care simțim că nivelul de energie crește și că avem poftă să petrecem tot mai mult timp în aer liber.

(P) Anticariatul: Aliatul tău pentru rechizitele școlare - Economie, sustenabilitate și descoperire!
(P) Anticariatul: Aliatul tău pentru rechizitele școlare - Economie, sustenabilitate și descoperire!

Începerea unui nou an școlar este, de cele mai multe ori, însoțită de cheltuieli considerabile pentru rechizitele școlare, iar manualele reprezintă o parte importantă din acest buget.

(P) Descoperă top 7 telefoane rezistente în 2024 de la DualStore.ro
(P) Descoperă top 7 telefoane rezistente în 2024 de la DualStore.ro

Telefoanele fac parte din viața noastră de câteva decenii și au devenit o adevărată necesitate, de care nu ne putem desprinde.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.