(P) Cumpără transformator de bandă LED și benzi LED pentru iluminare, de la Sercom Electric

seo

Anumite produse electrice sunt de neînlocuit atunci când vine vorba despre amenajarea locuinței personale.

Ne referim la cele necesare pentru interior, cât și pentru exteriorul casei. Banda de tip LED și transformatoarele își au rostul lor și, de aceea, este bine să fie cumpărate de la distribuitorii autorizați.

Un asemenea furnizor este și magazinul online Sercom Electric. Clienții pot achiziționa de aici prize și întrerupătoare, produse de iluminat, dar și elemente de conectică electrică.

Cumpără un transformator bandă LED pentru transferul de curent

Citește și
Ce ar face Budapesta dacă ar fi atacată de ruși. Răspunsul a stârnit furie în Ungaria, ce a spus un apropiat al lui Viktor Orbán

Printre cele mai folosite produse de conectică electrică se numără și transformatoarele. Acestea sunt dispozitive electrice care transportă energie electrică dintr-un circuit în altul. Folosite atât pentru interior, cât și pentru exterior, transformatoarele au anumite detalii tehnice. Așadar, când se cumpara un transformator banda LED, recomandarea este să citiți cu atenție fișa tehnică.

Transformatoarele sunt confecționate, de obicei, din aluminiu, un material bun conducător de electricitate. Ele prezintă protecție la intrare, dar au și sursă de împământare. Aceasta este importantă, pentru a preveni incidentele nedorit.

Din aceeași categorie mai fac parte și kiturile de benzi LED. Acestea sunt corpuri de iluminat decorative, utilizate pe scară largă, la diverse evenimente festive. Un kit banda LED poate decora mai multe camere, săli de conferință, restaurante și hoteluri, dar nu numai. Materialul din care sunt confecționate aceste leduri este cuprul.

Toate detaliile tehnice sunt specificate pe pagina magazinului Sercom Electric.

Alte surse și corpuri de iluminat din oferta magazinului online menționat

Becurile și tuburile fluorescente sunt alte surse de iluminat care pot fi folosite atât în interior, cât și la exterior. Orice încăpere are nevoie de iluminatul potrivit, inclusiv spațiile mici. Chiar și garajul sau alte anexe gospodărești pot fi spații unde să fie montate astfel de surse de iluminat.

Din oferta magazinului Sercom Electric se pot alege multiple opțiuni: becuri incandescente, tuburi fluorescente, benzi de tip LED, dar și lămpi. Nu doar că acestea sunt multifuncționale, dar arată și elegant, încadrându-se în designul camerei.

Toate aceste corpuri de iluminat provin de la branduri de top, recunoscute pentru calitate. Ele pot fi montate atât pe tavan, cât și pe perete, acolo unde spațiul o permite. Din oferta diversificată puteți alege modele care să aducă un plus de personalitate oricărei încăperi. Cu siguranță că aceste corpuri de iluminat vor face diferența.

Consultanță gratuită asigurată de către consilierii din echipă

Odată alese produsele dorite, acestea vor ajunge în cel mai scurt timp la dumneavoastră. În cazul în care că nu știți exact ce produse s-ar potrivi, puteți consulta un specialist Sercom Electric. Acesta va răspunde întrebărilor și vă va îndruma la orice achiziție.

Plata se va face online, în deplină siguranță a datelor personale. Sercom Electric comercializează toate tipurile de materiale și accesorii pentru instalații electrice. Acestea pot fi folosite și pentru uz industrial, cât și pentru uz rezidențial.

Distribuitor unic EuroLamp, Sercom Electric vine în întâmpinarea clienților săi cu sisteme electrice avansate, dar și cu soluții pentru sistemul electric din HoReCa.

Produsele pot fi achiziționate și din magazinul fizic, dar și online, de pe pagina oficială sercomelectric.ro. 

Articol recomandat de sport.ro
Al Hilal s-a săturat de Neymar! Ce se întâmplă cu starul brazilian care n-a mai jucat de un an
Al Hilal s-a săturat de Neymar! Ce se întâmplă cu starul brazilian care n-a mai jucat de un an

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Procesul de aplicare pentru un credit nebancar online
(P) Procesul de aplicare pentru un credit nebancar online

Creditele nebancare oferite de instituții financiare nebancare (IFN-uri) sunt ușor de accesat, eliminând o mare parte din birocrația și condițiile stricte asociate cu împrumuturile bancare.

 

(P) Superliga: Avancronica etapei a unsprezecea
(P) Superliga: Avancronica etapei a unsprezecea

După debutul aproape perfect al campioanei României din Europa League, 4-1 cu campioana Letoniei, ne îndreptăm atenția spre campionatul intern.

(P) Mamaia Nord, noua perlă a litoralului românesc
(P) Mamaia Nord, noua perlă a litoralului românesc

În ultimii ani, Mamaia Nord a cunoscut o expansiune spectaculoasă, transformându-se într-una dintre cele mai căutate destinații turistice de pe litoralul românesc.

Recomandări
HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special
HARTA. Autoritățile sunt în alertă. Ciclonul mediteranean aduce ploi și furtuni. Sudul României este vizat în mod special

Autoritățile sunt în alertă în urma avertizărilor meteo. Un ciclon mediteranean este așteptat să aducă ploi și furtuni în toată țara.

Biroul Electoral Central: Klaus Iohannis poate candida pe listele unui partid, fără sa fie membru, dar nici independent
Biroul Electoral Central: Klaus Iohannis poate candida pe listele unui partid, fără sa fie membru, dar nici independent

Președintele Klaus Iohannis poate candida la alegerile parlamentare chiar dacă Parlamentul nu aprobă legea propusă de PNL. Este decizia Biroului Electoral Central, comunicată vineri seara.

Drona rusească ar fi stat 3 minute în spațiul nostru aerian joi seară. Armata a ridicat în premieră patru aeronave
Drona rusească ar fi stat 3 minute în spațiul nostru aerian joi seară. Armata a ridicat în premieră patru aeronave

S-a dat alarma azi-noapte în nordul județului Tulcea. Autoritățile au emis un mesaj RO-Alert după ce radarele românești au detectat mai multe drone ale Federației Ruse care se îndreptau către portul ucrainean Ismail.