(P) Cum alegem gresia și faianța pentru locuința de vis

gresie faianta principala

Gresia este unul din elementele care are cel mai puternic impact asupra aspectului și atmosferei unei camere, reușind să ofere o notă de calitate în orice spațiu este folosită.

La nivel global , producătorii italieni , precum Atlas Concorde sau Caesar Ceramiche, se situează mult peste concurență , investind sute de milioane de euro în linii de producție de ultima generație pentru a oferi clienților plăci ceramice de cel mai înalt nivel.

Când vine vorba de modalitatea prin care influențează gresia atmosfera unui spațiu, cele mai importante caracteristici de care trebuie să se țină cont sunt : culoarea, dimensiunea și textura.

CULOAREA

Culoarea plăcilor ceramice stă la baza energiei pe care o emană camera în care este folosită . În cazul dormitoarelor este recomandat alegerea unor culori deschise (albastru, violet) în timp ce pentru bucătării este ideală prezența unor culori care stimulează apetitul (portocaliu, galben). Versiunile mate pentru culorile folosite vor fi cea mai bună alegere o dată cu trecerea anilor. Pentru a evita contrastele deranjante este ideal să se folosească maxim 4 culori complementare pentru gresia din locuința.

 

Citește și
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
Ce a pățit jurnalista care a filmat ultimele imagini cu Aleksei Navalnîi în viață


 

DIMENSIUNEA

Regula principală când vine vorba de dimensiunea plăcilor este că această trebuie să fie direct proporțională cu perimetrul unde vor fi așezate, cu cât este spațiul mai mare cu atât gresia poate fi de dimensiuni mai mari și viceversa. Poziționarea plăcilor ceramice este la fel de importantă , așezarea lor pe verticală oferind senzația de lărgime iar cea pe orizontală, senzația de înălțime.

TEXTURA

Textura este caracteristica care influențează atât stilul plăcilor ceramice cât și practicabilitatea acestora. Alegerea unor texturi puternice pentru podea elimina posibilitatea alunecării , în timp ce pentru pereți folosirea unor plăci ceramice lucioase oferă un aer aparte încăperii.
Stoneware Caesar Concorde S.R.L. societate comercială cu capital privat 100% românesc, importator gresie Italia - Atlas Concorde & Caesar Ceramics, oferă clienților de pe piața autohtonă posibilitatea să achiziționeze la un preț excelent, o gamă extrem de largă de gresie de interior și exterior, de o calitate superioară de la producători de marca și tradiție din Italia. Oferta Stoneware este împărțită în 6 colecții cu tematici diferite atât din gama Atlas Concorde cât și din gama Caesar Ceramiche.

PLĂCI CERAMICE CU ASPECT DE MARMURĂ

Plăcile ceramice cu efect de marmură sunt realizate cu tehnologii inovatoare și combină fidelitatea detaliilor extraordinare ale marmurei naturale cu performanțele ridicate în ceea ce privește rezistența la uzură, rezistența la pete, ușurința curățării și igienizării cu diverse tipuri de detergenți. În linii moderne și combinații fără precedent, marmura este în mare trend în domeniul designului interior.
 


 

PLĂCI CERAMICE CU ASPECT DE LEMN

Plăcile ceramice cu aspect de lemn combină căldura și naturalețea lemnului cu calitățile necontestate ale ceramicii, creând astfel un spațiu primitor, elegant dar și funcțional în orice împrejurare. Oferta Stoneware readuce în prim plan atmosfera călduroasă și realismul lemnului , reușind să suprindă nuanțe de la stejarul italian până la plăcile de nuc. Pentru un spațiu de relaxare, rezidențial sau comercial, efectul de lemn va fi alegerea care va scoate în evidență personalitatea și va da frâu liber creativității.

PLĂCI CERAMICE CU ASPECT DE PIATRĂ

Plăcile ceramice cu efect de piatră sunt disponibile atât pentru interior cât și pentru exterior. Fiind realizate cu tehnologii inovatoare, acestea reproduc cu mare fidelitate nuanța și apectul natural de piatră și oferă echilibrul perfect între funcționalitate și frumusețe. Datorită aspectului clasic, curat și familiar, plăcile cu aspect de piatră se potrivesc tuturor spațiilor rezidențiale sau comerciale.

PLĂCI CERAMICE CU ASPECT DE METAL

Atracția suprafețelor metalice este de nediscutat. Impactul vizual al oxidului și culorilor combinate cu urmele procesării și amprenta timpului, atrag atenția designerilor contemporani pentru noile proiecte de anvergură. Plăcile din gresie porțelanata cu efect de metal pentru interior și exterior oferă aspectul tipic de metal oxidat, ideal pentru proiectele rezidențiale sau industriale cu un stil metropolitan. Esteticul plăcilor din oferta Stoneware, extinde posibilitățile unui decor interior și exterior pentru o varietate de tipuri de locuințe.

PLĂCI CERAMICE CU ASPECT DE CIMENT

Aglomerările urbane și aspectul contemporan al orașelor mari, reprezintă noua frontieră în experimentarea unor proiecte minimaliste de actualitate. Plăcile cu aspect de ciment din oferta Stoneware sunt create să proiecteze viitorul spațiilor mari din orașe și să ofere arhitecților și designerilor suprafețe curate, minimaliste și în același timp sofisticate.

PLĂCI CERAMICE CU ASPECT DE BETON

În plus față de simplitatea cu care se aplică plăcile de gresie cu aspect de beton, acestea oferă o rezistență excepțională la apă, durabilitate și ușurință în întreținere, curățenie și evidențiază calitățile materialului original.
 


 

PLĂCI CERAMICE CU ASPECT COLORAT

Plăcile de gresie cu aspect colorat sunt valabile într-o gamă largă de culori în trend în lumea designului interior. Acestea pot amplifica atmosfera camerei unde sunt instalate fiind disponibile în dimensiuni mari pentru a facilita instalarea lor.

Obiectivul Stoneware Caesar Concorde S.R.L. este să devină prima opțiune a proprietarilor de locuințe, dezvoltatorilor imobiliari și clienților industriali atunci când își propun să dezvolte proiecte de construcții, renovare sau amenajare și doresc să utilizeze o gresie din Italia de o calitate și un aspect premium. Întreaga ofertă și informații de contact sunt disponibile pe site-ul www.stoneware.ro sau puteți verifica ofertele actualizate de preturi din ultimul nostru catalog.

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Rețeaua aBeauty Clinique deschide în Oradea o nouă clinică de estetică
(P) Rețeaua aBeauty Clinique deschide în Oradea o nouă clinică de estetică

Pe 1 iulie 2021 rețeaua aBeauty Clinique a deschis oficial o nouă clinică de estetică în Oradea, brandul consolidându-și poziția de lider în România și fiind în continuare cea mai mare rețea de clinici de estetică neinvazivă și beauty din țară.

(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG
(P) Cum recunoști o pereche originală de cizme UGG

Cizmele UGG au devenit vedetele sezonului rece în ultimii ani, asta pentru că oferă protecție și căldură sporită picioarelor chiar și la cele mai joase temperaturi.

(P) Electrocasnice pentru casă și bucătărie de la Morphy Richards, de acum disponibile și în România
(P) Electrocasnice pentru casă și bucătărie de la Morphy Richards, de acum disponibile și în România

Morphy Richards, brandul internațional de electrocasnice pentru casă și bucătărie din Marea Britanie, a anunțat astăzi lansarea pe piața din România. Momentul marchează, totodată, și expansiunea brandului în Europa de Est.

(P) 3 ținute în care să integrezi cu succes o pereche de ghete damă
(P) 3 ținute în care să integrezi cu succes o pereche de ghete damă

Te-ai gândit la ținutele pe care urmează să le porți în acest sezon? Nu este deloc dificil să te îmbraci la modă, însă poate fi complicat să alcătuiești o ținută de iarnă care să cuprindă și încălțămintea ideală.

Recomandări
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost dezactivat Planul Roșu. Nu sunt victime. Reacția companiei | VIDEO
Explozie la Rafinăria Petromidia. A fost dezactivat Planul Roșu. Nu sunt victime. Reacția companiei | VIDEO

O explozie a avut loc, vineri dimineață, la Rafinăria Petromidia. La nivelul județului Constanța a fost activat Planul Roșu de Intervenție.  

Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor
Primele imagini din locul în care a căzut o dronă militară în Brăila. Localnicii au filmat-o când a trecut peste casele lor

Este alertă în Brăila, după ce o dronă militară s-ar fi prăbușit joi seară pe un câmp, la aproximativ 15 kilometri de oraș, în Insula Mare a Brăilei.

20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”
20 de ani de la aderarea României la NATO, „cea mai puternică alianţă politico-militară din lume”

S-au împlinit 20 de ani de la aderarea României la NATO, iar responsabilii Apărării și politicienii s-au întrecut în mesaje care evidențiază garanțiile de securitate pe care ni le oferă Alianța în contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina.