(P) Ce nu trebuie să lipsească din coșurile cadou de Paște! Vezi ultimele tendințe și comandă din timp!

(P) Ce nu trebuie să lipsească din coșurile cadou de Paște! Vezi ultimele tendințe și comandă din timp!

Din ce în ce mai mulți români și-au creat o frumoasă tradiție, cea de a oferi celor dragi, câte o mică atenție, un mic dar, cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Cum însă timpul zboară pur și simplu, și te trezești dintr-o dată că mai este puțin și tu nu ai pregătit din timp un cadou, am decis să îți oferim o sugestie care va fi pe placul tău. Și nu numai al tău, ci și al persoanei care va primi darul tău. Este vorba despre cosuri cadou, care se potrivesc de minune cu această perioadă minunată, marcată de Lumină.

Un cadou perfect pentru oricine

Dintotdeauna ai fost în căutarea cadoului perfect! Este timpul să te oprești din căutări pentru că da, l-ai găsit, și chiar se potrivește de minune pentru orice ocazie și pentru toate persoanele. Fie că este vorba despre membrii familiei, prieteni, parteneri de afaceri, un cadru medical care te-a ajutat atunci când ai avut o problemă gravă de sănătate... Lista este mult prea mare pentru a o reda acum în întregime, mai ales că ai înțeles ce vrem să spunem.

De ce să oferi coșuri cadou de Paște?

La prima vedere, atunci când ai citit sugestia noastră, ai fost poate, puțin neîncrezător. Ți se pare un cadou lipsit de suflet, doar niște produse aranjate într-un coș și gata! Simplu și cam atât. De fapt, lucrurile nu stau deloc așa, iar din rândurile următoare vei înțelege de ce, din punctul nostru de vedere, coșurile cadou reprezintă un dar perfect.

Prețul

Chiar și în condițiile în care bugetul tău de anul acesta pentru cadourile de Paște este unul mic de tot, nu trebuie să îți faci probleme. Atunci când alegi o firmă profesionistă care se ocupă cu acest gen de activitate, găsești coșuri cadou care costă doar câteva zeci de lei, deși nu au deloc un aspect ieftin și jalnic. Dimpotrivă, vrei ceva care să impresioneze? Nimic mai simplu, coșurile cadou cu produse gourmet sau de lux îți sunt puse la dispoziție. Evident, în acest caz, suma pe care o vei plăti va fi ceva mai mare, dar dacă stai și aduni prețurile produselor din coș, observi că și de această dată ai ieșit în avantaj.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Pline de personalitate

Pare ciudat, nu? Tocmai această lipsă de emoție era una dintre nemulțumirile tale referitoare la ideea de a oferi coșuri cadou! De fapt, lucrurile nu stau deloc așa, pentru că și în condițiile în care apelezi la o firmă care crează coșuri cadou ai posibilitatea de a-l personaliza pe cel dorit de tine. Fie că este vorba despre un produs special, decorațiuni specifice Sărbătorilor Pascale, sau chiar folosirea unui element specific pe care îl dorești, totul este posibil. Atunci când destinatarul darului tău va primi coșul cadou va recunoaște că este de la tine, pentru că va purta, într-un fel, amprenta personalității tale.

Idei de coșuri de Paște

Conținutul unui coș de Paște nu este niciodată același, pentru că nici persoanele care le vor primi nu sunt identice. De aceea, pentru a-ți fi mai ușor, avem pentru tine câteva sugestii despre ce ar trebui să conțină, în mare, un coș cadou. Sperăm că micile noastre sugestii, pe care le poți găsi în magazinul Cadoul Special îți vor fi de folos!

cadoulspecial.ro

 

Coșuri cadou corporate

Este vorba despre acele coșuri cadou prin care le urezi Sărbători Luminate salariaților tăi, clienților și partenerilor de afaceri. Nu este nevoie să fie abundente, doar că produsele trebuie să fie obligatoriu de foarte bună calitate. Un vin bun, sau orice altă băutură alcoolică de bună calitate, o cutie de bomboane de ciocolată, un cozonac tipic românesc sau varianta lui italiană, produse gourmet, și mai ales, accesorii de birou: instrumente de scris, agendă, breloc pentru cheile de la dulap și multe altele. Toate inscripționate, discret, cu logo-ul firmei tale, precum și numele ei. Nu vor lipsi nici decorațiunile specifice perioadei, dar discreția trebuie să fie și aici regula de bază. Dacă vrei, poți renunța la ele.

Coșuri cadou pentru părinți

În afară de produsele tradiționale, pe care părinții tăi le vor aprecia, din coșul cadou pe care l-ai pregătit pentru ei trebuie să se regăsească măcar un lucru făcut de tine. Părinții sunt foarte sensibili la acest gen de atenții, și indiferent câți ani ai, pentru ei tot acel copil vesel, cu zâmbet inocent ai rămas. Așadar, creează o ramă foto sau orice alt obiect de decor, și părinții tăi îl vor adora. Data viitoare când vei veni în vizită, îl vei găsi într-un loc cât mai vizibil, pentru că este creat de tine.

Coșuri cadou pentru copii

Chiar dacă pare oarecum bizar, să știi că un coș cadou poate fi un excelent cadou și pentru juniorul familiei. De data aceasta renunță la sticla de băutură sau alte produse care știi că nu îi sunt permise, dar nici nu exagera cu dulciurile. Adaugă și niște fructe, nu uita de multe elemente cu temă Pascală și o jucărie pe placul lui. Dacă este deja la școală, o carte pe care știi că și-o dorește mult, sau una de povești de Paște este, din nou, o sugestie de ce ai mai putea pune în coșul cadou pentru un copil. Ține cont de pasiunile lui și vei reuși cel mai cool cadou pe care îl va primi în acest an!

Coșuri cadou pentru prieteni

Aici lucrurile sunt chiar și mai simple. Un vin bun, cozonac, ceva produse tradiționale, un borcan cu dulceață făcută de tine, sau una de bună calitate de cumpărat, și eventual un obiect care să îi arate prietenului tău că ești atent la pasiunile lui și gata!

Coșuri cadou pentru partener

În acest caz, optează pentru un coș plin de produse gourmet sau de lux. De asemenea, printre toate acele produse strecoară și un cadou mai... personal. Nu este un coș cadou ieftin, dar câte sacrificii nu facem pentru persoana iubită, nu?

 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare
FOTO Cum a fost surprins Dani Alves la trei zile după ce a ieșit din închisoare

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) 5 moduri prin care ajuți copilul să își descopere potențialul
(P) 5 moduri prin care ajuți copilul să își descopere potențialul

Este o satisfactie enormă pentru orice părinte să-și vadă copilul împlinit și realizat, atât pe plan personal, cât și profesional.

(P) Suplimentele alimentare cu vitaminele A și E, ajutor natural pentru protecția mucoaselor gastrice și intestinale
(P) Suplimentele alimentare cu vitaminele A și E, ajutor natural pentru protecția mucoaselor gastrice și intestinale

Cele mai recente cercetări din lumea medicală relevă faptul că între sănătatea tractului digestiv și un organism echilibrat există o legătură directă și extrem de importantă.

 

(P) Cele mai impresionante grădini botanice și parcuri dendrologice din țară
(P) Cele mai impresionante grădini botanice și parcuri dendrologice din țară

Primăvara este anotimpul în care simțim că nivelul de energie crește și că avem poftă să petrecem tot mai mult timp în aer liber.

Recomandări
„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”
„Proba” deținută de Rusia în cazul atentatului din Moscova pune Vestul pe jar: „Niște neguțători de bălegar”

Rusia a anunţat joi că deţine ”proba” care arată că autorii atentatului soldat cu 143 de morţi în apropiere de Moscova întreţineau legături cu ”naţionalişti ucraineni”, acuzaţii catalogate de către Statele Unite drept ”propagandă absurdă”.

Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”
Cât câștigă un muncitor străin în România. „Țara asta este bună, dar unii oameni îmi adresează cuvinte urâte”

În timp ce cererea pentru muncitorii străini este tot mai mare, în România nu ajung suficienți. Agențiile de recrutare spun că unii străini ocolesc țara noastră și aleg Ungaria sau Croația.

Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias
Pedeapsa primită de paramedicul SMURD care a agresat sexual o pacientă, în ambulanță, în drum spre Spitalul Elias

Un paramedic SMURD, acuzat că a agresat sexual o pacientă pe care trebuia să o transporte în siguranță, la spital, a fost condamnat la 5 ani și 5 luni de închisoare.