(P) Cauți mereu să-ți surprinzi iubita? Iată cu ce gesturi mici să o impresionezi

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
cofetarie
Shutterstock

Orice relație de durată are la mijloc numeroase trucuri și compromisuri din partea ambilor parteneri.

Majoritatea bărbaților într-o relație știu bine că doamnele și domnișoarele au nevoie de cât mai multă atenție. Astfel, dacă o iubești pe femeia din viața ta și vrei să îi demonstrezi acest lucru, în fiecare zi și cât mai des, există câteva trucuri la care poți apela.

Indiferent dacă este vorba despre o relație de cinci luni sau de cinci ani, este nevoie să îți faci timp să îți surprinzi iubita sau soția cu mici cadouri sau detalii ce pot face diferența și care, totodată, pot întări legătura voastră.

Obișnuința și monotonia poate dăuna, tocmai de aceea este indicat să vii cu ceva nou. Darurile pe care vrei să i le faci jumătății tale nu trebuie să aibă un anume scop sau să fie oferite la o dată exactă. Ba din contră, spontaneitatea va face ca partenera să le aprecieze și mai mult!


Iată cum să îți surprinzi iubita prin gesturi la care oricine poate recurge:

• Bilețele romantice?

Poate suna ușor copilăresc copilăresc, însă un bilețel romantic poate fi un gest mai mult decât potrivit. Mai ales în era în care tehnologia capătă din ce în ce mai mult teren, o dovadă de iubire atât de simplă poate fi cu adevărat specială. Poți să îți exprimi sentimentele, să lași un gând sincer sau să îi faci ziua mai frumoasă cu un rând amuzant. Ce poate fi mai ușor decât să lași pe un bilețel un ”te iubesc!” sincer? Chiar dacă sună puțin siropos, femeile adoră în sinea lor declarațiile de dragoste, mai ales când se pot bucura de ele fără altcineva în jur.

• Mici atenții oriunde prinzi ocazia?

Cum ar fi să îi lași o prăjitură pe noptieră, pe care să o găsească atunci când se întoarce de la duș? Sau să îi pregătești prânzul într-o dimineață de sâmbătă? Pentru prima idee, Cofetăria Armonia din București îți vine în ajutor cu o mulțime de bunătăți prin intermediul cărora poți să îi lași iubitei un gust dulce, dulce!

• Scrisori de dragoste?

Dacă te simți romantic, de ce să nu profiți de acest lucru? Așterne-ți toate sentimentele într-o scrisoare de dragoste. Sau cum ar fi să compui câteva versuri care să o impresioneze cu adevărat? Poți exprima în scris tot ce înseamnă jumătatea ta pentru tine.

• Buchete de flori la birou?

Cu siguranță îi cunoști programul de la birou. Ce ar fi să profiți de acest lucru și să îi trimiți flori în timp ce ea este la muncă? Ar fi un moment cu adevărat aparte pentru ea să primească, în timp ce este la job, un buchet mare cu flori și, eventual, cu un bilet în el. Doar să fii atent să nu îi trimiți cumva florile greșite, care pot simboliza ceva neplăcut!

• Timpul tău?

Un mic gest pe care poți să îl faci pentru ea este să îi oferi mai mult din timpul tău. Uitați-vă la un film împreună, priviți apusul, gătiți pastele voastre preferate sau pur și simplu stați la povești!


Toate aceste detalii pot face diferența dintre o relație monotonă și una încântătoare. Tu când ți-ai surprins iubita sau soția ultima data? Ce ar fi să faci acest lucru chiar mâine?

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO