(P) Cât de reali și de sinceri mai suntem?

salatini

Despre cât de mult s-au schimbat oamenii zilelor noastre auzim vorbindu-se des în jurul nostru.  

Pare că viața se duce într-o goană nebună în care vrem neapărat să ieșim pe primul loc. Suntem permanent într-o întrecere cu ceilalți până ajungem să nu mai știm cine suntem. Ne fascinează promisiunile unei vieți trăite ca-n povești uitând că fantasticul există doar acolo. Și că cel mai important este să fim atenți la viața reală, la naturalul din ea. Că reali suntem și cu imperfecțiunile noastre fizice, și cu emoțiile lăsate la vedere. Că un adevăr expus civilizat și empatic, poate schimba destine.

Ești de acord cu noi, nu-i așa? Atunci du mai departe mesajul nostru:

Fii real, fii sincer!

Salatini te invită să spargi clișeele zilelor noastre în care ți se prezintă o realitate care, de multe ori, nu există. Fii tu, cu bune și cu rele. Acceptă realitatea sau fă-o mai bună. Dar într-un fel realist, fără soluții magice primite în dar în orice secundă. Come on!

Citește și
Ciclonul care afectează Europa ajunge și în România: „Ne așteptăm la un grad ridicat de instabilitate”. Regiunile vizate de furtuni

Chiar ai pus vreodată mâna pe o pungă de biscuiți și ai început să dansezi prin casă de fericire? Chiar așa de ușor este să atingi fericirea? Chiar ai îmbrăcat vreodată un tricou și te-ai simțit super-erou datorită lui?

Salatini este sincer și îți spune că nu-ți oferă nimic altceva în afară de gustul Salatini. Delicios, real și onest. Îți potolește foamea sau pofta de ronțăit. Nu te duce pe lună, nu te transformă într-un membru al vreunei familii regale. Te face doar să te simți tu, cel real și sincer.

Bucură-te de portofoliul Salatini, divers de-adevăratelea

Salatini își extinde portofoliul cu o nouă aromă în categoria sticks-urilor: Salatini Sticks cu gust de cașcaval. 

Sticks-urile cu gust de cașcaval în ambalaj de 80 de grame reprezintă o inovație în portofoliul brandului, care se alătură variantelor lansate până acum și aduce în atenția consumatorilor un snack cu gust special, diversificând experiența de consum.

Noile sticks-uri Salatini cu gust de cașcaval sunt gustarea ideală pentru orice moment al zilei, fie că vrei să te răsfeți cu un snack rapid și delicios oriunde ai fi, fie că vrei să te bucuri de momentele frumoase alături de cei dragi savurând împreună o gustare pe placul tuturor.

Gustul de cașcaval se numără printre alegerile mult îndrăgite ale consumatorilor de snack-uri sărate, tocmai de aceea extinderea gamei cu noul sortiment de sticks-uri Salatini diversifică experiențele de consum și poate acoperi astfel mai multe preferințe în materie de gustări.

Noile sticks-uri Salatini se identifică prin gustul de cașcaval Emmentaler și textura fină. Fiind coapte și crocante, cu o aromă aflată în topul preferințelor consumatorilor, Salatini Sticks cu cașcaval reprezintă snack-ul ideal pentru cât mai multe ocazii de consum.

Pe lângă noile Sticks-uri cu Cașcaval, în portofoliul Salatini sunt disponibile următoarele sortimente de sticks-uri: cu sare și susan, sticks tubes - cu formă inovatoare și sticks-uri cu gust de cartofi.

Salatini – Brand original din 1998!

Povestea Salatini a început acum mai bine de 20 de ani. Salatini, brand tradițional românesc, inovează constant, urmărind tendințele pieței și satisfacerea gusturilor consumatorilor, activând astfel pe toate segmentele de snack-uri sărate: crackers, pretzels, sticks-uri, covrigi, snack și este astăzi una dintre mărcile de succes 100% românești. 

Articol recomandat de sport.ro
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”
Un europarlamentar intră în acționariatul lui CFR Cluj: ”Nu poți să refuzi o astfel de ofertă!”

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Idei ingenioase pentru refolosirea apei de ploaie
(P) Idei ingenioase pentru refolosirea apei de ploaie

Recuperarea apei de ploaie necesită puține eforturi și oferă numeroase beneficii. Cu ajutorul unui sistem sau al unei instalații poți reutiliza apa de ploaie acasă sau în grădină.

(P) Magia produselor tradiționale! Produse autentice și cadouri inspirate în băcăniile și magazinele artizanale locale
(P) Magia produselor tradiționale! Produse autentice și cadouri inspirate în băcăniile și magazinele artizanale locale

Fabricat în RO - locul unde se întâlnesc cei mai talentați și harnici producători din țara noastră - și Învie Tradiția - un magazin online românesc cu produse tradiționale fabricate de meșteri iscusiți - încurajează românii de pretutindeni să investească în produse autohtone!

(P) Ce să scriu „Despre mine” în CV când nu am experiență?
(P) Ce să scriu „Despre mine” în CV când nu am experiență?

Atunci când suntem în căutarea unui loc de muncă, deseori ne gândim că nu vom putea atrage atenția angajatorilor dacă nu avem un istoric profesional bogat.

 

Recomandări
Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit
Lupta pentru putere în SUA se duce cu vorbe grele. Trump și Biden s-au numit "prost" sau "ratat" într-un duel la distanță

Donald Trump l-a calificat din nou pe Joe Biden drept un "escroc", sâmbătă, în Texas, în faţa unor susţinători a armelor.

Cum a fost filmată bona de 69 de ani lovind copilul de un an aflat în grijă. „Treci și bea lăptic! Taci! Taci! Gata!”
Cum a fost filmată bona de 69 de ani lovind copilul de un an aflat în grijă. „Treci și bea lăptic! Taci! Taci! Gata!”

O femeie de 69 de ani, angajată bonă de o familie din București, a fost reținută de poliție și acuzată că a lovit copilașul de 1 an și două luni, pe care trebuia să-l îngrijească. Acum este cercetată sub control judiciar.

Mircea Geoană: sistemul de vot din România, cel mai primitiv din Europa. De ce l-a invocat pe Bill Gates
Mircea Geoană: sistemul de vot din România, cel mai primitiv din Europa. De ce l-a invocat pe Bill Gates

Sistemul de vot din România este cel mai primitiv din toată Europa, crede Mircea Geoană. Secretarul general adjunct al NATO a vorbit despre „democratizarea votului”.