(P) Bocancii bărbăteşti, soluții pentru activități dinamice

Ultima actualizare: 22-02-2021 11:07
bocanci barbati promo

Bocancii sunt acele articole de încălţăminte care îţi permit să te bucuri de libertate de mişcare şi activităţile dinamice pe care le adori, chiar şi când temperaturile nu mai sunt mai prietenoase.

Practic, datorită construcţiei şi a tehnologiei geniale create şi utilizate de producători, sunt piesele care îţi permit să fii sport, casual, să te simţi confortabil şi să te mişti.

Ştim că îi îndrăgeşti, de aceea aducem mai aproape o varietate mare de bocanci bărbaţi din care să alegi. În magazinele CCC poţi descoperi bocanci casual sau bocanci sport care îţi pot completa în mod plăcut garderoba. Cumperi online sau mergi direct în magazine, ai aceleaşi selecții riguroase şi aceleaşi preturi atractive pentru încălţămintea de iarnă pe care o iubești.

 

Tipuri de bocanci pentru bărbaţi

 

Dacă arunci o privire în magazinul preferat, vei observa că achiziţionarea bocancilor devine o sarcină destul de complicată. Poate ai remarcat că sunt mai multe tipuri de bocanci. Pe de o parte, îi găsești pe cei casual, urbani, cu tălpi uşor înălţate şi sisteme de închidere cu şireturi care pot fi uşor purtați cu blugi, cămăși cadrilate din lână, pulovere şi căciuli. Pe de altă parte, ai bocanci sport, cu sisteme de închidere mult mai stabile. Aceștia din urmă susțin mai bine gleznele şi pot fi purtați fără efort, când carosabilul este acoperit cu gheață, zăpadă, noroi. ÎI poți combina cu pantaloni termici călduroşi şi bluze speciale şi vei crea ținute sport casual pe care le poți purta în timpul sarcinilor desfășurate în aer liber.

Tot în categoria bocanci bărbați vei descoperi şi piesele specializate pentru drumeţii. Faţă de bocancii menționați anterior, aceștia vin cu tehnologii speciale. Sunt călduroşi şi deopotrivă impermeabili, nu permit pătrunderea lichidelor în interior. Astfel pot fi purtați şi în condiții de zăpadă şi noroi.

 

Cum selectezi bocancii potriviți

 

Selectarea bocancilor trebuie să fie o decizie atent gândită. Dacă vrei să îi porţi cu precădere în oraș şi să te bucuri de ținute urbane inedite, poți alege bocancii casual care se evidenţiază prin aspect. Ai de ales între bocanci simplii realizaţi din piele ecologică sau piele netedă sau poți opta pentru bocanci brogue, mai rafinaţi, dar la fel de confortabili. Când vorbim de plimbări lungi, activități solicitante, lucrurile stau altfel. Trebuie să te asiguri că încălţămintea selectată este suficient de călduroasă, că picioarele au confortul termic dorit, dar şi starea de bine pe care dorești să o realizezi.

 

Unde porţi bocanci

 

Recunoaşte că îi iubeşti! Şi, pe bună dreptate, bocancii sunt piese geniale. Îi poţi aborda la orice ţinută casual, relaxantă, la outfituri urbane, sport şi la cele de speciale de drumeţii. Poţi combina bocancii cu blugi, pantaloni termici, pantaloni din lână şi îi poţi utiliza la muncă, pentru plimbări scurte sau pentru ieşiri lungi şi relaxante. Practic, bocancii pot fi abordați la orice ținută, cu excepția celor elegante şi a celor ceremoniale. Pentru că sunt disponibili într-o varietate mare, pot fi abordați în anumite situaţii şi la outfiturile urbane, semi-formale.

Accesorizarea este un alt detaliu de care trebuie să ţii seama când vine vorba de ţinută cu bocanci bărbăteşti, însă lucrurile devin personale. Tu ce alegi? Fulare, eşarfe, căciuli sau mănuşi călduroase pentru a completa un outfit în stil propriu?

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO