(P) Apisan Forte - Rețeta unei vieți sănătoase

Apisan Forte
StirilePROTV

Apisan Forte este unul dintre cele mai complexe produse apiterapeutice dezvoltate la noi în România și distribuite la nivel internațional.

Rețeta pentru o viață sănătoasă dezvoltată de renumitul apicultor Victor Bogdan are la bază doar ingrediente apicole naturale, neprelucrate termic. Apisan Forte a fost premiat de asemenea la celebrele Saloane de Invenții la Secțiunea Sănătate la Geneva, Bruxelles și București.

De mai bine de 14 ani, Apisan Forte este utilizat de mii de oameni în gestionarea diferitelor condiții de sănătate cât și pentru îmbunătățirea sănătății, creșterea energiei și vitalității organismului.

La ce ajută Apisan Forte

Pe lângă miere, polen, aminoacizi, formula Apisan Forte conține și acizi nucleici (ADN, ARN). Numeroase studii realizate de cercetători renumiți au demonstrat puterea de regenerare pe care o oferă organismului acizii nucleici. Acestea conțin informații pentru miliarde de celule noi, care o dată ajunse în circuitul sanguin au capacitatea de a susține procesul de diviziune celulară și implicit de regenerare a organismului.

Victor Bogdan a reușit să combine știința apiterapiei și tehnologia de ultimă generație și să ne ofere un produs premium unic în lume, care prin principiile active a oferit suport chiar și în afecțiuni grave precum leucemie, cancer, afecțiuni hepatice, pulmonare sau cardiovasculare.

Citește și
Ce au păţit poliţiştii care l-au lăsat pe Vlad Pascu să conducă drogat

Cu siguranță l-ați putut asculta în emisiuni TV, i-ați putut citi mărturiile din diverse publicații de sănătate și pacienții care își expun experiențele pe care le-au avut în diferite afecțiuni și rezultatele obținute cu Apisan Forte.

Când puteți folosi Apisan Forte

Dacă vă întrebați pentru cine este dedicat Apisan Forte vă spunem că pentru toată familia, indiferent de vârsta și starea de sănătate.

În urma discuțiilor cu Victor Bogdan și a numeroaselor mărturii ale pacienților care și-au recăpătat sănătatea cu Apisan Forte, am extras principalele cazuri în care vă puteți bucura de efectele benefice terapeutice furnizate de acest preparat natural.

• Când simțiți că organismul este slăbit sau aveți imunitatea scăzută;

• În cazul afecțiunilor oncologice indiferent de stadiu și complicații pentru îmbunătățirea activității sistemului imunitar și regenerarea organismului;

• În cazul în care vă confruntați adesea cu afecțiuni produse de viruși și microbi;

• În situația recuperării postoperatorii pentru că ajută la refacerea tubului digestiv mai ales dacă ați urmat terapii oncologice clasice;

• Puteți lua Apisan Forte când sunteți suprasolicitat fizic în urma efortului intens și mental și îl puteți administra inclusiv copiilor sau adolescenților în cazul examenelor, epuizării psihice, stării de oboseală cronică;

• Este un produs ideal pentru suportul sistemului nervos, deoarece Apisan Forte are efect neurotrofic și revitalizant;

• Îl puteți consuma cu încredere în cazul afecțiunilor ficatului (ciroză, hepatită cronică sau hepatită A);

• Pentru afecțiuni cardiovasculare (cardiopatie ischemică, insuficiență cardiacă), Apisan Forte oferă suport deoarece conține rutin ce are efect vasculotrofic;

• În cazul constipației cronice, florei intestinale dereglate sau dacă ați administrat antibiotice mult timp puteți administra Apisan Foarte în doză de minim o lingură pe zi până la remedierea situației sau pe perioada terapiilor alopate;

• Preparatul este eficient și pentru dezvoltarea copilului, în cazul gravidelor și mămicilor care alăptează dacă simțiți nevoia de suport în gestionarea acestor perioade;

• De asemenea se poate consuma în cazul diurezei sau pentru a întârzia apariția hipotrofiei la nivelul prostatei;

• Așa cum am spus mai sus are și efect pulmo protector și îl puteți administra în perioada tusei puternice, cronice deoarece favorizează expectorația și ajută la eliberarea căilor respiratorii;

• Dacă vă doriți stabilizarea valorilor colesterolului, trigliceridelor, transaminazelor se recomandă administrarea produsului cel puțin pe o perioadă de două-trei luni;

• Este un foarte bun antiinflamator și îl puteți lua în cazul disconfortului cauzat de reumatism, artrită, ateroscleroză;

• Este indicat persoanelor cu disfuncții hormonale sau căderea părului;

• De asemenea, îl puteți administra pentru a grăbi cicatrizarea rănilor, ulcerelor varicoase, arsurilor și plăgilor.

Preparatul Apisan Forte este astfel conceput ca fiind un supliment nutritiv viu, neprocesat termic, astfel încât organismul să asimileze tot ce este mai bun din ingredientele apicole și să își desfășoare toate procesele în mod corespunzător.

Așadar, indiferent că îl administrați profilactic sau terapeutic, acest produs apicol vă poate completa dieta zilnică pentru un organism sănătos.

Articol recomandat de sport.ro
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024
Cine s-ar fi așteptat? Pe ce loc este pusă naționala României de The Guardian înainte de EURO 2024

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Cele mai impresionante grădini botanice și parcuri dendrologice din țară
(P) Cele mai impresionante grădini botanice și parcuri dendrologice din țară

Primăvara este anotimpul în care simțim că nivelul de energie crește și că avem poftă să petrecem tot mai mult timp în aer liber.

(P) Anticariatul: Aliatul tău pentru rechizitele școlare - Economie, sustenabilitate și descoperire!
(P) Anticariatul: Aliatul tău pentru rechizitele școlare - Economie, sustenabilitate și descoperire!

Începerea unui nou an școlar este, de cele mai multe ori, însoțită de cheltuieli considerabile pentru rechizitele școlare, iar manualele reprezintă o parte importantă din acest buget.

(P) Descoperă top 7 telefoane rezistente în 2024 de la DualStore.ro
(P) Descoperă top 7 telefoane rezistente în 2024 de la DualStore.ro

Telefoanele fac parte din viața noastră de câteva decenii și au devenit o adevărată necesitate, de care nu ne putem desprinde.

Recomandări
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București
România a devenit noua obsesie a Rusiei. Declarațiile care spun totul despre tensiunile dintre Moscova și București

După o perioadă în care și-a concentrat atenția asupra Ucrainei și a Occidentului, mai ales în contextul masacrului din Moscova, dar și al războiului aflat în desfășurare, Rusia a luat în vizor România, care pare că a devenit un ghimpe în coasta sa.

Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie
Kirilo Budanov: Federația Rusă a știut despre planificarea unui atac terorist în regiunea Moscova încă din februarie

Conform declarațiilor șefului spionajului militar ucrainean, Kirilo Budanov, Rusia era conștientă încă din luna februarie de planurile pentru atacul terorist din Moscova, însă a ales să nu intervină.

 

 

 

 

 

Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu
Decizie finală privind închiderea magazinelor în weekend. Anunțul făcut de premierul Ciolacu

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, joi, că din semnalele primite din rândul societăţii, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend.