(P) Anvelopa Vară KUMHO CRUGEN Premium KL33

Ultima actualizare: 17-02-2021 14:28
(P) Anvelopa Vară KUMHO CRUGEN Premium KL33

Descoperă modelul de anvelope de vară Kumho Crugen Premium KL33

 

Pe JANTA.RO ai la dispoziție o gamă largă de anvelope compatibile din care să alegi, de la mărci de buget, cu performanțe bune la prețuri competitive, până la mărci premium consecrate. Printre acestea se numără și KUMHO.

Cu o experiență de peste 55 de ani în industria producției de anvelope, KUMHO Tires oferă o gamă foarte bogată de anvelope, dedicate automobilelor de mici dimensiuni, autoturismelor 4x4, SUV-urilor, camioanelor, utilajelor agricole, utilajelor din sectorul construcțiilor, avioanelor și chiar automobilelor de curse. Unul dintre atuurile principale ale mărcii este consecvența în inovarea și dezvoltarea modelelor de anvelope.

Compania KUMHO se clasează în top 10 producători de anvelope la nivel global grație atenției acordate detaliilor în cercetarea și dezvoltarea fiecărui model, oferind astfel un standard înalt de calitate clienților săi.
Anvelopa Kumho este prima echipare (OE) pentru automobilele din gama Volkswagen, BMW, Mercedes Benz, Renault, Nissan, Fiat, Chrysler, GM, Hyundai și KIA.

Printre anvelopele premiate special alese pentru a echipa din fabrică modele precum Volkswagen Golf, BMW seria 5, Mercedes clasa E, Dacia Logan, Jeep Grand Cheroke, Hyundai Santa Fe se numără CRUGEN HP91, câștigătoare a premiului reddot award 2015 și ECSTA HS51, premiată la IF Design Award 2017.

Printre cele mai recunoscute modele ale mărcii se numără și anvelopa de vară KUMHO CRUGEN PREMIUM KL33.KUMHO Crugen KL33 este o anvelopa de vara destinată SUV-urilor, care oferă manevrabilitate optimă, atât pe asflat uscat, cât și pe carosabil ud.

Sistemul complex de caneluri, amplasate longitudinal pe toată circumferința benzii de rulare, elimină eficient apa și noroiului minimizând astfel riscul de acvaplanare. Muchiile acestora asigură o zonă de contact generoasă, optimizând tracțiunea și reducând distanțele de frânare, pe orice tip de carosabil.

Banda de rulare optimizată, asigură un nivel optim al tracțiunii și facilitează uzura uniformă. Design-ul acesteia aduce un plus de tracțiune chiar și pe drumurile neamenajate.

Umerii solizi ai anvelopei conferă mai multă manevrabilitate, indiferent de carosabil, aducând un plus de stabilitate pe viraje.
 

Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO