(P) 5 trucuri ca să slăbești mai ușor

(P) 5 trucuri ca să slăbești mai ușor

Procesul de pierdere în greutate nu este ușor, mai ales atunci când metabolismul tău este lent și ești automat predispus spre îngrășare. Acest lucru se întâmplă mai ales după vârsta de 40 de ani, însă sunt și foarte mulți tineri în aceeași situație.

Prima pornire este să apelezi la diete fulger, extrem de drastice, care promit să te scape de 3 kilograme în doar 3 zile. Aceste diete nu sunt doar agresive pentru organism, ci vin la pachet cu acel efect yo-yo. Practic, atunci când ții dietă, metabolismul încetinește și mai mult, iar la finalul perioadei de regim, când începi să mănânci normal, vei pune la loc aceleași kilograme sau chiar mai multe.

Când simți că ai încercat toate dietele și nimic nu pare să mai dea rezultate, mai există, totuși ceva ce nu ai încercat – abordarea, cu răbdare, a unui stil de viață care să te ajute să slăbești ușor, cu rezultate pe termen lung. Nu vei slăbi 3 kilograme în 3 zile, dar vei slăbi 3 kilograme într-o lună, și încă 3 luna următoare, pe care nu le vei mai pune la loc dacă vei continua să aplici aceste trucuri simple în fiecare zi.

Consumă carne doar de două ori pe săptămână

 

Este adevărat că proteina animală ajută în procesul de slăbire pentru că creează starea de sațietate. Însă prea multă carne consumată poate avea efectul invers. Alternează o zi cu carne la prânz, alta cu legume, o zi cu pește, din nou o zi cu legume și abia a cincea zi consumă din nou carne. De asemenea, este important să alegi carne slabă – piept de pui, curcan, vită – gătite în cuptor, la grill, la abur sau fierte și să nu le asociezi cu cartofi, paste sau alte surse de carbohidrați. Asociază carnea cu salate din legume crude, fără sosuri adăugate sau cu legume trase la tigaie, cu ulei de măsline.

Citește și
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Mănâncă fructe doar în prima parte a zilei

 

Micul dejun este cea mai importantă masă din zi, dar asta nu înseamnă că trebuie să mănânci până la saturație ca să fii sigur că nu ți se face foame până la masa de prânz. Chiar și la micul dejun trebuie să ai grijă ce mănânci. Fructele și fibrele sunt indicate în prima parte a zilei. Poți consuma orice fructe proaspete sau confiate până în ora 14.00. Dimineața poți mânca cereale din ovăz, care stimulează metabolismul, digestia oferă energie și prelungesc senzația de sațietate. Sau poți face un mix de vitamine din legume crude, grăsimi bune din avocado și proteine din ou.

Renunță la pâine și zahăr

 

Acum există pe piață diferite sortimente de pâine, iar unele dintre ele sunt considerate permise în diete. Însă, dacă vrei să ai cu adevărat rezultate, renunță de tot la pâine, măcar pentru o perioadă, apoi o poți reintroduce treptat în alimentație, dar mult mai rar și cu atenție în asocieri. Înlocuiește pâinea cu expandate de orez, slab calorice, gustoase și cu un aport sporit de energie. Totuși, chiar și pe acestea, consumă-le doar la micul dejun și la prânz, într-o cantitate nelimitată. Evident, zahărul trebuie exclus din viața ta. Îl poți înlocui cu miere, dar cu moderație.

Seara, doar salate verzi

 

Salatele din frunze verzi nu au calorii și nici grăsimi, astfel organismul tău va putea să ardă mai mult din mesele de peste zi. Fii creativ în combinații – cu alte legume, cu ton, cu brânză slabă, cu piept de pui, cu ou…cu oricare dintre acestea, însă niciodată cu două dintre ele în aceeași salată. Și chiar dacă este doar o salată, nu o mânca mai târziu de ora 20.00.

Folosește un supliment pentru detoxifiere

 

Detoxifierea este esențială în procesul de slăbire. Poți opta pentru o zi pe săptămână când vei consuma doar smoothie-uri de fructe și legume sau doar salate din frunze și legume. Însă dacă vrei ca detoxifierea să fie constantă, eficientă și să nu-ți solicite foarte mult voința, poți opta pentru un ceai din plante naturale dedicat.

Ceaiul Sicuro Slim este 100% natural, conceput din plante esențiale în optimizarea procesului de slăbire și detoxifiere. Iar efectele sale nu se limitează doar la eliminarea toxinelor. Sicuro Slim stimulează metabolismul, reduce pofta de mâncare, elimină senzația de balonare și reglează retenția de apă din organism. Îl găsești pe euslabesc.ro în două variante Sicuro Slim Tea Detox Forte Goji și Sicuro Slim Tea Detox Forte Indian Kino.

 

Ambele formule din plante îți stopează pofta de mâncare, iar acesta este primul pas important în lupta cu kilogramele. Cu cât vei mânca mai puțin, cu atât organismul tău va cere mai puțin și vei ajunge să consumi doar atât cât ai nevoie. Însă atunci când mănânci mai puțin, în faza de adaptare a organismului la un aport caloric scăzut, este posibil să te simți slăbit și lipsit de energie. Plantele din aceste ceaiuri sunt benefice și în acest sens, oferindu-ți un boost de energie pe durata întregii zile. Mai mult decât atât, ceaiurile au efect antioxidant și ajută în combaterea celulitei prin eliminarea retenției de apă.

Dacă la toate aceste reguli vei aborda și un plan de mișcare zilnică, de minim 45 de minute, și vei consuma minim 2 litri de apă, în completarea ceaiului detoxifiant, rezultatele vor apărea încă din prima lună.


 

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta
(P) Ghid complet pentru alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta

Alegerea mânerelor de uși potrivite pentru casa ta poate părea o sarcină minoră, dar detaliile mici sunt adesea cele care contează atunci când amenajezi o locuință.

(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor
(P) Cum putem integra practicile ecologice în viața de zi cu zi a copiilor

Planeta noastră se confruntă cu o serie de provocări majore: schimbări climatice, poluare, resurse epuizate.

(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres
(P) Suplimentele cu probiotice: o metodă modernă antistres

Viața modernă, activă și agitată pe care o trăim astăzi cu toții a venit la pachet nu numai cu multiple beneficii, ci și cu anumite situații ce contribuie la resimțirea unui stres permanent la nivelul întregului organism, atât somatic cât și psihic.

 

Recomandări
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare
Situație de urgență în Slănic Prahova, după surparea străzii din centru. Localitatea stă pe un uriaș zăcământ de sare

Este alertă în Slănic Prahova, după ce o stradă din centrul orașului a început să se surpe. Zeci de oameni din blocurile din apropiere au fost evacuați, iar circulația în zonă este oprită.

STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră
STENOGRAME din cazul discipolului lui Bivolaru. Cum și-a mințit o victimă că a salvat-o de la moarte deblocând o chakră

Un instructor de yoga din București, considerat discipol al lui Gregorian Bivolaru, este acuzat fapte grave.