Cum stam cu banii si cariera in Anul Iepurelui? Afla de la Neti si Elena

03-02-2011 17:02


Neti si Elena

La videochat pe www.stirileprotv.ro, Neti Sandu si Elena Lasconi au dezvaluit ce ne aduce Anul chinezesc al Iepurelui din punct de vedere al banilor si carierei.

 

Intrarea in Anul Iepurelui de metal a avut loc pe 3 februarie 2011, acesta dureaza pana pe 22 ianuarie 2012.

Desi in general Iepurele aduce calm in viata tuturor nativilor, se crede ca, din punct de vedere economic, lucrurile nu vor sta stralucit. Anul Iepurelui este ca o gura de oxigen pentru majoritatea nativilor.

DRAGON

An de schimbare, are initiativa in ceea ce priveste jobul sau face investitii care-l ajuta si-i aduc bunastare. Poate capata o pozitie care sa-l avantajeze, insa ii va fi greu sa pastreze acest beneficiu.

SARPE

Poate sa atraga banii, cel nascut in Anul Sarpelui este un magician, un hipnotizator, insa fara munca nu va avea succes. Activitatea la locul de munca va fi mult mai intensa.

CAL

Un an de reusita prin intermediul altora. Sfera sentimentala e oarecum blocata pentru ei, asa ca cei nascuti in Anul Calului se vor concentra pe cariera. Vor fi ajutati de prieteni, de cunostinte, vor fi recomandati si astfel vor reusi.

CAPRA

Poate avea reusite la inceputul perioadei, pana in iunie. Vor fi remarcati, munca lor va fi apreciata si recunoscuta, ceea ce le va aduce o promovare sau ceva in plus fata de anul trecut.

MAIMUTA

Are toate oportunitatile sa se simta bine la locul de munca, sa obtina ceea ce-si doreste. Poate avea o ascensiune fulminanta, insa e important sa fie consecventa. Pot obtine burse in strainatate.

COCOS

Sustinere din partea unor oameni puternici, desi si pana acum a fost luat in seama de anumiti sefi. Incepe sa-si faca socoteli serioase cu banii, poate sa ceara credite pentru lucruri importante (o casa, renovare etc) sau poate sa economiseasca pentru plecarea in strainatate sau in alt oras.

CAINE

Nu e un an spectaculos pentru acest nativ, dar e un an linistit, in care isi va putea stabili aliatii si in care isi va stabiliza/consolida relatiile. Chiar si in grupul de prieteni isi va consolida pozitia, ceea ce le va aduce numai beneficii.

MISTRET

Un an la fel de bun cum a fost anul trecut. Acum ar putea sa aleaga ceva, in cariera, care sa-i placa, sau seful il alege pentru un anumit proiect de care el e incantat. In a doua parte a anului se pot casatori sau isi pot gasi perechea.

SOBOLAN

Promisiuni de bani si promovare in a doua parte a anului. Insa micile speculatii din prima parte a anului le vor aduce sume frumusele care ii ajuta sa treaca peste aceasta perioada.

BIVOL

Nu vor mai fi nevoiti sa lucreze ca pana acum, isi pot trage sufletul ca sa se lamureasca ce anume isi doreste sa faca cu sine. Din punct de vedere financiar nu o vor duce nemaipomenit in primele luni ale anului, insa apoi se vor stabiliza.

TIGRU

Lucreaza mai bine in echipa si chiar echipa in care lucreaza ii va aduce momente de entuziasm si de efervescenta. De asemenea, pot deveni profesori, traineri, dar sa fie si ei la randul lor studenti. Pot sa calatoreasca mult in scopuri profesionale.

IEPURE

Banii vin din mai multe surse, contracte individuale sau de la locul de munca. Trebuie sa capete mai multa incredere in sine, sa poata sa aiba initiativa unor actiuni pe care nu le-ar fi facut pana acum.

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO