Aspecte astrale de Paste! Afla mai multe de la Neti si Elena

Ultima actualizare: 07-10-2012 16:54

Neti si Elena au dezvaluit care sunt aspectele astrale in perioada sarbatorilor de Paste si de 1 Mai.

Mercur iese din miscare retrograda chiar in prima zi de Paste, ceea ce aduce o usurare in comunicare, o stare de armonie si toleranta. Intotdeauna astrele se combina armonios in aceasta perioada a sarbatorilor de Paste.

BERBEC

Se deschid noi oportunitati, vor avea o stare de spirit buna. Pot rula niste bani care pana pe 23 aprilie au intarziat sa apara. Au parte de deplasari. Din punct de vedere sentimental, planetele din zodia lor le pot aduce pasiuni la care nu s-ar fi gandit pana acum.

TAUR

Vor primi o doza de energie, odata cu intrarea lui Jupiter in zodia lor, saptamana viitoare. Primesc bani pe care ar fi trebuit sa-i primeasca acum multa vreme. Afacerile pot sa mearga mai bine, pentru ca apar proiecte noi. Din iunie, Taurul devine zodia vedeta.

GEMENI

Au de invatat lectia iubirii, lectia cuplului. In acelasi timp, pot profita de relatiile pe care si le-au facut pana acum pentru a obtine diverse favoruri care le fac placere. Trebuie sa participe la diverse evenimente pentru a-si consolida pozitia in societate.

RAC

Au parte de toata atentia celor din jur, li se pot propune functii de conducere sau sunt invitati la evenimente speciale, exclusiviste, care le da masura importantei pe care au ajuns sa o aiba in societate.

LEU

Casa calatoriilor lungi este activata, ceea ce inseamna ca fie pleaca ei la drum, fie primesc musafiri de peste ocean. Devin foarte spirituali in aceasta perioada, pot avea revelatii sau un film/o carte le aduce o noua perspectiva asupra vietii lor.

FECIOARA

Au multe planete adunate in casa interventiilor chirurgicale, a notarilor, actelor, dar si a banilor. Se gandesc, in aceasta perioada, la diverse tranzactii financiare, la credite, la achizitionarea unei case sau la vanzarea unui teren.

BALANTA

Au o stare de spirit buna in aceasta perioada, mai ales in sfera parteneriala. Pot avea suprize din punct de vedere sentimental, pot reface o relatie pe care o credeau terminata. 

SCORPION

Sunt bine vazuti la munca, sunt bine pusi in valoare, li se pot propune functii sau joburi care ii magulesc. De Paste pot petrece cu familia in mod armonios. Soarele, care este in casa parteneriala, le aduce o remodelare a relatiei cu partenerul de viata.

SAGETATOR

Dupa ce Mercur iese din miscarea retrograda, lucrurile devin extraordinare din punct de vedere sentimental. Pot sa refaca o relatie sau pot sa aiba o aventura cu cineva cunoscut. Sunt foarte creativi.

CAPRICORN

Din 20 aprilie, cand Soarele intra in sfera sentimentala, Capricornii vor sta mult mai bine decat in trecut. Dupa intrarea lui Jupiter in Taur, toate lucrurile vor intra intr-o armonie pe care si-o doreau de multa vreme. Vor avea o viata sociala foarte activa, prietenii ii vor vizita.

VARSATOR

Casa drumurilor scurte este activata in aceasta perioada. In acelasi timp, lucreaza bine in echipa sau se vor simti bine in gasca, in comunitate. Merg la petreceri prin vecini sau la rude apropiate.

PESTI

Casa banilor si a relatiilor este activata. Cunosc persoane importante care ii pot ajuta in cariera sau pe care vor sa le cultive pentru viitor.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO