Stirile Pro TV de la ora 13:00, din 30 iunie 2009

×
Codul embed a fost copiat

Un barbat de 31 de ani, padurar intr-un sat din Dambovita, a murit luni seara intr-un cumplit accident rutier. Se grabea acasa de la munca si s-a dat de cateva ori cu masina peste cap.

IN CALEA APEI

Potop luni seara in judetul Vaslui. A plouat doar o jumatate de ora, dar atat de puternic, incat suvoaiele de apa au facut prapad prin gradinile oamenilor si au fost cate pe ce sa le inghita si casele.

ATACATE DE CAINE

Doua fetite de 3 si 7 ani din Botosani au trecut la un pas de moarte, dupa ce au fost atacate de un caine lup in plina strada. Cainele scapase din curte si a apucat sa le muste zdravan pe fete, pana au intervenit trecatorii.

Citește și
Stirile Pro TV cu Andreea Esca - 29.06.2009!
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

TESTAMENTUL MISTERIOS

Mama lui Michael Jackson a primit custodia temporara a celor trei copii si a cerut in justitie sa devina si administratorul averii acestuia, estimata la un miliard de dolari. Se spune insa ca megastarul ar fi lasat un testament, care da peste cap planurile clanului.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Stirile Pro TV de la ora 13:00, din 29 iunie 2009
Stirile Pro TV de la ora 13:00, din 29 iunie 2009

O crima infioratoare a tainuit un barbat din Iasi, in baconul caruia politsitii au descoperit cadavrul unei femei, intrat deja in putrefactie. A fost ucisa cu bestialitate, spun criminalistii, care i-au gasit trupul invelit in mai multi saci.

Stirile Pro TV cu Andreea Esca - 29.06.2009!
Stirile Pro TV cu Andreea Esca - 29.06.2009!

A murit cu zile, tipa parintii, unui baietel de 3 ani. Copilul a fost suspus unui RMN la un Centru Medical privat si dupa o ora s-a stins.

Stirile Pro TV cu Amalia Enache si Cristian Leonte - 29.06.2009
Stirile Pro TV cu Amalia Enache si Cristian Leonte - 29.06.2009

Este alerta la Cluj dupa ce o femeie a fost gasita fara suflare langa locuinta ei. Cineva a injunghiat-o in piept, spun politistii care il cauta pe iubitul victimei in tot judetul.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.