Stirile ProTV de la ora 07:00 cu Mihai Dedu si Iulia Vintur - 24.12.2009

×
Codul embed a fost copiat

Precum o sanie uriasa, asa a alunecat aseara un avion care a aterizat pe aeroportul din Iasi. Aparatul a iesit de pe pista si s-a oprit in zapada, in timp ce pasagerii ingroziti implorau cerul sa faca o minune.

 

PARINTELE SALVATOR

Pentru patru copii din Capitala, tatal a fost aseara cel care le-a dat viata a doua oara. Barbatul i-a scos in ultima clipa din locuinta unde un incendiu ii blocase impreuna cu mama si bunica lor.

GAZUL CARE NU IARTA

Citește și
Stirile Pro TV cu Daniel Nitoiu, din 23 decembrie 2009
VIDEO. Scene șocante: un deținut se furișează în spatele unei tinere și își dă pantalonii jos. Ce a urmat

O casa din Sibiu a fost, pentru 24 de ore, mormantul a doua femei, mama si fiica. Cand au intrat in locuinta, chemati de vecini, pompierii au gasit trupurile din care monoxidul de carbon alungase demult orice urma de viata.

TAPI ISPASITORI

Potop de pumni si injuraturi s-au abatut aseara peste cativa muncitori, veniti sa repare asfaltul unei sosele din Timis. Si-au descarcat nervii pe ei cinci soferi, care si-au rupt masinile in gropile aparute in drumul recent inaugurat.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Stirile ProTv de la ora 07:00 cu Mihai Dedu si Iulia Vintur - 23.12.2009
Stirile ProTv de la ora 07:00 cu Mihai Dedu si Iulia Vintur - 23.12.2009

Pe o atostrada de sticla au circulat miercuri soferii care aveau drum intre Bucuresti si Pitesti. 19 autoturisme si trei TIR-uri au iesit in camp, s-au rasturnat ori s-au lovit intre ele din cauza poleiului.

Stirile Pro TV cu Daniel Nitoiu, din 23 decembrie 2009
Stirile Pro TV cu Daniel Nitoiu, din 23 decembrie 2009

Pe o atostrada de sticla au circulat soferii care aveau drum intre Bucuresti si Pitesti. 19 autoturisme si trei TIR-uri au iesit in camp, s-au rasturnat ori s-au lovit intre ele din cauza poleiului.

Stirile Pro TV cu Andreea Esca din 22 decembrie 2009
Stirile Pro TV cu Andreea Esca din 22 decembrie 2009

Saraci si bolnavi, doi batrani din Iasi n-au rezistat la -19 grade in casa inghetata. El a murit, iar sotia sa este in stare grava, la spital.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.