Stirile PRO TV cu Andreea Liptak si Mihai Dedu - 19.02.2009

24-02-2009 00:00

Imagini tulburatoare de la sangerosul atac din Brasov. Ele nu ofera insa prea multe indicii anchetatorilor, care bat pasul pe loc in gasirea agresorilor. Detalii la stiri.


POLITICA SI FOCURI DE ARMA

Incaierare cu focuri de arma si cinci raniti la Ganeasa, in judetul Olt. Simpatizantii PD-L si PSD, partied aliate la guvernare, s-au luat la harta inaintea turului al doilea pentru alegerea primarului.

IRLANDEZA UCISA IN VASLUI

O irlandeza venita in Romania ca sa traiasca alaturi de barbatul iubit a murit de mana acestuia. Se pare ca amandoi aveau patima bauturii si dintr-o disputa la betie, vasluianul a omorat-o in bataie.

CLIPELE DINAINTEA MORTII

Momentele ce au precedat sangerosul atac de la o casa de schimb valutar din Brasov au fost inregistrate de camerele de supraveghere. 

VANATOARE DE ROMANI

Isteria antiromaneasca din Italia, unde doi conationali de-ai nostril au fost arestati si acuzati ca au violat o fata de 14 ani la Roma. Rudele celor doi nu cred ca ar fi fost capabili de o asemenea grozavie. Televiziunile din Peninsula au prezentat capturarea suspectilor ca pe un film de actiune.


VIDEO PROTVPLUS.RO