Moarte INGROZITOARE! A fost gasit cu gatul taiat, abandonat intr-o masina!

Ultima actualizare: 09-04-2012 16:03

UPDATE: Zeci de oameni s-au strans in jurul unei masini in care zacea nemiscat un barbat cu o rana urata la gat. Era intins pe scaunul soferului, intr-o pozitie nefireasca iar cei care l-au gasit au sunat la 112 in speranta ca poate mai respira.

O armata de medici si politisti a invadat locul. In prima clipa, cu totii au fost convinsi ca au de-a face cu o crima sangeroasa.

Barbatul avea 40 de ani si isi daduse sufletul cu cel putin doua ore inainte sa se dea alarma. Toti cei care stau prin preajma si erau acasa au fost intrebati de politisti daca au auzit strigate de ajutor ori au vazut ceva suspect. Nimeni insa nu a putut sa vina cu raspunsul dorit. In ce conditii a murit totusi acest om?

Zona a fost izolata pe un perimetru de 50 de metri. La o scara de bloc din apropiere, criminalistii au gasit pete mari de sange. Barbatul nu locuia insa acolo, iar procurorii inca nu isi explica daca s-a tarat pana la masina sau l-a dus cineva.

Sotia barbatului este asistent la Facultatea de Agronomie. Femeia a amutit in clipa in care a aflat ca cel alaturi de care a trait 15 ani s-a stins.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO