Un tanar este cautat cu disperare in padurile din zona Sighisoarei


Ultimul update: Vineri 31 August 2012 05:49
Data publicarii: Marti 11 Noiembrie 2008 00:00
Categorie: Sibiu

Jandarmii si politistii au scotocit fiecare metru patrat de padure, in speranta ca vor da de urma unui barbat de 27 de ani, care a disparut in urma cu 18 zile, cand se intorcea de la o petrecere. Familia a anuntat politia de cateva zile.

40 de jandarmi, cu un echipaj de politie si un caine de urmarire, au pornit in cautarea tanarului marti dimineata. Au scostocit fiecare metru patrat al padurii din apropierea casei in care locuia tanarul, insa fara rezultat.

Ca sa ajunga pe urmele lui, oamenii legii au cerut familiei o haina care apartine tanarului si au adus un caine special, antrenat pentru astfel de misiuni. Pentru ca au trecut 18 zile de la disparitie, cainele de urma are a sarcina grea.

Politistii au doua piste. Una ca tanarul s-ar fi inecat in raul Tarnava, aflat in apropierea casei, alta ca s-ar fi spanzurat in padure.

Tanarul de 27 de ani a disparut in urma cu 18 zile. Se intorcea de la un chef si, de atunci, nimeni nu l-a mai vazut. Rudele l-au cautat si, pentru ca nu i-au dat de urma, au anuntat politia. Oamenii legii au inceput cautarile, mai intai in aval si amonte, pe Tarnava, iar marti au luat la pas padurea.

Baiatul nu era casatorit si nu avea nici prietena. Parintii povestesc insa ca l-a afectat foarte tare moartea bunicii. De durere, familia a incercat sa-i dea de urma cu ajutorul unei ghicitoare. Jandarmii si politistii continua cautarile.

Un baiat de 8 ani, din Zarnesti, e de negasit de mai bine de o luna!
Barbat disparut, gasit mort in masivul Piatra Mare Brasov
Barbat dat disparut, gasit intr-o rapa de langa Busteni
VIDEO PROTVPLUS.RO
Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33