Braila: bolnava psihica, violata si supusa la perversiuni printre morminte


Ultimul update: Vineri 30 Decembrie 2011 14:35
Data publicarii: Miercuri 24 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Galati
morminte

Femeia de 31 de ani, din judetul Braila, care sufera si de o boala psihica, a fost victima unui tanar de 17 ani. Baiatul si-a batut joc de ea, dupa ce a convins-o sa-l insoteasca pana la mormantul tatalui sau.

Totul s-a intamplat miercuri noapte, in localitatea Perisoru, din judetul Braila. Tanarul, care munceste ca ajutor de cioban, tocmai ce iesise dintr-un bar, cand a intalnit-o pe femeie. 

Toti il stiau baiat cuminte si nimeni nu s-a gandit ca el este in stare de viol. Si totusi, baiatul a dus-o pe femeie in cimitir, a inceput sa o loveasca, iar apoi a violat-o. 

Victima a strigat dupa ajutor, dar nu a auzit-o nimeni. La un moment dat, si-a pierdut cunostinta si a lesinat. Cand s-a trezit, s-a indreptat spre locuinta sa. Mama femeii a vazut-o plina de sange si cu vanatai pe fata si a anuntat politia. 

Tanarul a fost prins imediat si a fost arestat. Politistii sunt convinsi ca tanarul este vinovat. In timpul audierilor, chiar si-a recunoscut fapta. Nici macar lui nu-i venea sa creada ce a fost in stare sa faca.

Oamenii din sat cred ca bautura a scos acest monstru din baiatul de 17 ani.

Medicii legisti au confirmat violul si chiar au mentionat ca femeia era virgina, inainte de comiterea faptei. 

Violatorul risca acum cel putin 7 ani de inchisoare

Sursa: Pro TV

VIDEO PROTVPLUS.RO