O camioneta furata din Italia, gasita de politistii hunedoreni


Ultimul update: Miercuri 17 Octombrie 2012 16:08
Data publicarii: Joi 02 Octombrie 2008 00:00
Categorie: Deva

Un barbat a furat o camioneta noua din Italia, i-a pus numere false si a intrat cu ea in Romania. A fost oprit de un filtru de politie la intrarea in localitatea hunedoreana Mintia la aproape 1.500 de kilometri distanta.


Camioneta in valoare de peste 30.000 de euro a fost furata dintr-o parcare din Padova. Barbatul a acoperit placutele de inmatriculare cu unele cu numere de Constanta si a reusit sa treaca granita in Romania. Se indrepta spre Constanta cand a fost prins de politisti. 

Barbatul nu a stiut ca autoutilitara noua are un sistem GPS si a fost tot timpul urmarit de politistii italieni si romani. Joi, reprezenatantii firmei de transport, care are in proprietate masina, au venit in Deva sa recupereze camioneta.

Barbatul este acum cercetat pentru furt calificat, fals material in inscrisuri oficiale, uz de fals si punere in circulatie a unui autoturism cu numar fals de inmatriculare. 

Procurorii care se ocupa de caz au dispus cercetarea lui in libertate si i-au pus interdictie sa mai parasesca tara in perioada derulariii cercetarilor.

Hoti ca noi nu are nimeni! Au furat trei excavatoare de 20 de tone
VIDEO PROTVPLUS.RO