Macinat de greutati, s-a spanzurat in bucatarie!

×
Codul embed a fost copiat

Un barbat de 64 de ani din Hunedoara a fost gasit spanzurat in bucataria propriei locuinte pentru ca nu a mai suportat singuratea si boala.


Vecinii spun ca batranul era bolnav si ca locuia singur de multa vreme. Trupul neinsufletit al acestuia a fost gasit de un prieten, care ii aducea mancare si care avea grija de el.

Barbatul nu a lasat niciun bilet de adio prin care sa-si motiveze gestul. Era divortat de peste 30 de ani si avea un singur baiat, care nu l-a mai vizitat de luni de zile.

Vecinii povestesc ca batranul ar mai fi avut o tentativa de sinucidere la inceputul anului. Politistii au inceput o ancheta in acest caz.

Articol recomandat de sport.ro
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Dorinel Munteanu și-a bruscat un jucător: ”Trebuia să fiu și mai dur! Nu s-a uitat la mine!”
Citește și...
Batran din Bihor, gasit mort in casa
Batran din Bihor, gasit mort in casa

Un barbat de 65 de ani a fost gasit fara suflare in locuinta sa. Pieptul ii era brazdat de mai multe taieturi de cutit, iar anchetatorii cred ca ar fi vorba despre o crima cu premeditare.

Dorul de prima sotie l-a determinat sa-si puna capat zilelor
Dorul de prima sotie l-a determinat sa-si puna capat zilelor

Un iesean de 56 de ani a fost gasit luni noapte spanzurat in curtea casei sale de catre femeia cu care traia in concubinaj de cativa ani.

S-a spanzurat din dragoste! Nu a putut sa suporte gandul ca a fost parasit!
S-a spanzurat din dragoste! Nu a putut sa suporte gandul ca a fost parasit!

Nu a putut sa suporte gandul ca a fost parasit. Un barbat de 41 de ani, din Buzau, si-a pus capat zilelor dupa ce iubita lui a plecat de acasa cu cei doi copii.

Recomandări
Ciolacu anunță că
Ciolacu anunță că "nu este nevoie de legislaţie suplimentară" pentru ca Iohannis să candideze la Senat. Mesaj pentru PNL

Premierul Marcel Ciolacu a declarat, sâmbătă, la Cluj, că nu crede că este nevoie de legislaţie suplimentară pentru ca preşedintele Klaus Iohannis să poată candida pentru un post de parlamentar.

Roxana Mînzatu dezvăluie că vine
Roxana Mînzatu dezvăluie că vine "dintr-o familie foarte amărâtă". De ce s-a înscris în PSD pe vremea lui Iliescu

Propusă pentru funcţia de vicepreşedinte executiv al Comisiei Europene, Roxana Mînzatu, a dezvăluit, că provine dintr-o familie săracă și social-democrată ”până la sânge”.

 

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli
România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară din 2025. Reguli "mult mai stricte" pentru gestionarea finanţelor

România va intra într-un proces de ajustare fiscal-bugetară, începând din 2025, iar regulile pentru gestionarea finanţelor ţării vor fi mult mai stricte, a anunţat, vineri seara, ministrul Finanţelor, Marcel Boloş.