S-a spanzurat din dragoste! Nu a putut sa suporte gandul ca a fost parasit!


Ultimul update: Duminica 06 Mai 2012 19:08
Data publicarii: Miercuri 17 Septembrie 2008 00:00
Categorie: Buzau
sinucis

Nu a putut sa suporte gandul ca a fost parasit. Un barbat de 41 de ani, din Buzau, si-a pus capat zilelor dupa ce iubita lui a plecat de acasa cu cei doi copii.

Cadavrul barbatului a fost gasit de un padurar, intr-o localitate de langa linga Buzau. Anchetatorii ajunsi in zona nu au gasit insa niciun bilet prin care barbatul sa-si explice gestul extrem.

Mama barbatului crede ca totul a plecat de la o cearta dintre fiul sau si sotia acestuia. Femeia ar fi trait si cu un alt barbat. In urma cu o saptamana, ea chiar a plecat de acasa impreuna cu cei doi copii, un baiat de 15 ani si o fata de 16 ani. S-a dus la un alt barbat, o acuza rudele indoliate.

Suparat, barbatul a amenintat atunci ca daca sotia lui nu va reveni acasa, isi va pune capat zilelor. Si, cum femeia nu s-a lasat induplecata, omul si-a pus in practica planurile negre. 

Anchetatorii au stabilit ca trupul barbatului era acolo de ore bune. In urma investigatiilor, si-au dat seama ca este vorba despre o sinucidere.

Oamenii legii au incercat sa afle motivul sinuciderii, iar cea care i-a ajutat a fost chiar mama barbatului. Ea spune ca nu va incerca sa-si caute nora si nu vrea sa o vada nici la inmormantare.

Sursa: Pro TV

Tags: sinucidere, buzau,

Moarte misterioasa pentru un padurar din Gorj
Un profesor din Mures a incercat sa-si puna capat vietii
S-a sinucis dupa ce a vazut un barbat iesind din dormitorul mamei sale!
VIDEO PROTVPLUS.RO