Tânăr din Botoșani, condamnat după ce a încercat toată seara să mituiască doi polițiști, chiar în secție. Ce le cerea

23-02-2021 20:28


GALERIE FOTO Tezaurul descoperit la polițiștii de la Permise din Suceava

Un tânăr din Botoșani a fost condamnat la închisoare cu executare după ce a încercat să mituiască doi polițiști, de mai multe ori în aceeași zi, chiar în secția de poliție.

Bărbatul în vârstă de 29 de ani din orașul Flămânzi a fost încarcerat luni după ce a fost condamnat definitiv la 2 ani și 9 luni de închisoare, cu executare, pentru dare de mită în formă continuată, scrie Monitorul de Botoșani.

Tânărul a fost dus în seara zilei de 24 martie 2019 la o secție de poliție din Flămânzi pentru a fi audiat cu privire la o acuzație de tâlhărie.

Prima dată i-a oferit unui polițist 500 de euro pentru ca acesta să se facă că nu l-a văzut, dar a fost refuzat de omul legii.

La scurt timp, tânărul s-a îndreptat către alt polițist din secție, căruia i-a oferit 200 de euro, iar apoi 500 de euro pentru ca cercetările împotriva lui să nu fie efectuate.

A fost și de această dată refuzat, dar peste câteva ore s-a mai dus o dată, către același polițist, oferindu-i 1.000 de euro pentru închiderea dosarului.

Doar că polițiștii au sesizat deja Direcția Generală Anticorupție (DGA), iar tânărul a fost reținut, trimis în judecată și, pe 22 februarie, condamnat definitiv la închisoare cu executare.

 

Sursa: Monitorul de Botoşani


VIDEO PROTVPLUS.RO