Șofer din Timișoara, judecat după ce a dat șpagă prin Revolut unui polițist

19-02-2021 13:30


O femeia a încercat să mituiască doi agenți chiar în sediul poliției. Ce s-a întâmplat

Un bărbat din Timișoara este judecat pentru dare de mită după ce a dat mită prin intermediul aplicației Revolut unui polițist pentru a nu i se întocmi dosar penal după ce a fost prins la volan fără permis auto.

Tranzacția a avut loc în câteva secunde, cât i-a luat șoferului pentru a transfera șpaga de 500 de lei polițistului de la Rutieră.

”Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș au dispus, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată a inculpatului M.A.-I., sub aspectul săvârşirii infracţiunii de dare de mită.
Procurorii au reținut că în data de 24.12.2020, după ce a fost sancționat contravențional pentru că a condus autoturismul pe un drum public din Timișoara, fără a avea asupra sa permisul de conducere, inculpatul M.A.-I. ar fi dat agentului constatator, prin aplicația Revolut, suma de 500 lei, cu titlu de mită, cu scopul de a nu i se întocmi dosar penal pentru infracțiunea de conducere a unui vehicul fără permis de conducere, în condițiile existenței suspiciunii că inculpatul avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice. Dosarul a fost trimis spre competentă soluţionare Tribunalului Timiş”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș.

Sursa: StirilePROTV


VIDEO PROTVPLUS.RO