Arhiepiscopul Teodosie a întârziat la procesul în care este judecat pentru fraudă


Ultimul update: Miercuri 28 Noiembrie 2018 10:13
Data publicarii: Luni 29 Octombrie 2018 13:46
Categorie: Stiri Justitie

Arhiepiscopul Tomisului a ajuns în fata magistraţilor Curţii de Apel Constanța în cel de-al 15-lea termen programat în dosarul ''Nazarcea''.

Înaltul prelat judecat pentru folosirea de documente falsificate în vederea obţinerii de fonduri europene, a ajuns în sala de  judecată cu o jumătate de oră întârziere, iar magistratul a fost la un pas să suspende şedinţa.

Şedinţa de judecată era programată pentru ora 9.00, luni dimineaţă. Numai că la 9 şi jumătate judecătorul a constatat că mulţi dintre inculpaţi, printre care şi ÎPS Teodosie,  nu erau în sala de judecată.

Avocaţii prezenţi au cerut un răgaz de jumătate de oră, astfel încât cei judecaţi în acest proces să ajungă la Curtea de Apel Constanța.

În sala de judecată, Arhiepiscopul Teodosie nu a scos niciun cuvânt, iar la ieşire înaltul prelat a preferat să păstreze tăcerea şi să nu răspundă întrebărilor jurnaliştilor.

După o oră în care au fost audiaţi contabilul şi unul dintre inginerii horticultori de la Nazarcea, instanța a stabilit un nou termen de judecată la care va fi analizată şi expertiza agricolă solicitată de procurorii DNA.

Teodosie este suspectat de folosirea cu rea credinţă de documente care au dus la obţinerea pe nedrept a unor fonduri europene.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

Părinţii sau bunicii, țintele unei înșelătorii pe Facebook
Cum a reușit o grupare de români să fraudeze cu 1,7 milioane de € statul francez
VIDEO PROTVPLUS.RO