Un joc romanesc, in premiera la iLikeIT. Ce este CuteOD, aplicatia care ajuta un cuplu sa-si impartaseasca dragostea

Dată publicare: 24-02-2015 09:29
Dată actualizare: 27-02-2015 07:02


CuteOD

In aceasta perioada avem parte de ocazii numai bune sa iti declari dragostea si afectiunea. In epoca tehnologiei si a internetului o poti face si cu un joc pe telefonul mobil. Un joc romanesc, in premiera la iLikeIT.

Joculetul se numeste CuteOD (Cute Over-Dose) si este practic o mica aplicatie care ajuta un cuplu sa-si impartaseasca dragostea, un mic cadou romantic de la unul catre celalalt.

Practic, fata primeste o invitatie pe mobil prin care sa isi instaleze o mica aplicatie/joc. Aceasta aplicatie este personalizata cu poze si mesaje din partea iubitului, prezentate intr-un cadru romantic si amuzant cateodata. Joculetul are diverse elemente interactive, iar personajul principal este o vulpe, care urmareste si sare, incercand sa prinda degetul utilizatorului. Dupa ce se prinde de deget si cade ... apare cate un mesaj la intamplare, de la iubit/iubita.

Fiind alese la intamplare, unele mesaje se vor repeta, crescand suspansul pentru mesajele inca nedezvaluite. In plus, se tine scorul mesajelor ramase necitite, se dau diverse premii (achievements), in functie de cat si cum se joaca utilizatoarea CuteOD.

Cum functioneaza totul?
Baiatul acceseaza site-ul direct cu utilizatorul lui de Facebook (de pe mobil sau desktop) - www.cuteod.com (care se lanseaza pe 8 martie), si de acolo trimite ceea ce a fost numita "cutegrama" - adica alege poze si diverse imagini (care vor fi integrate fundalul jocului). De asemenea, alege din mesajele predefinite pe diverse categorii (pentru cei care nu au neaparat multa imaginatie sau vor sa se inspire): romantice, comice, provocatoare, citate celebre, etc.

El poate adauga si mesajele proprii. Fata va primi un email/sms cu link catre aceasta aplicatie.

Sursa: Pro TV