Samsung vrea sa iti transforme degetele in tastatura. Dispozitivul inovator pregatit de coreeni


Ultimul update: Marti 11 Martie 2014 07:04
Data publicarii: Sambata 08 Martie 2014 17:03
Categorie: Smart things
Brevet detinut de Samsung

Compania Samsung a facut primii pasi catre catre lumea dispozitivelor electronice purtabile, cu ceasurile inteligente Galaxy Gear, iar zvonurile vorbesc despre un produs asemanator cu Google Glass, ce va fi lansat de compania coreeana in aceasta toamna.

Zvonurile sunt cu un pas mai aproape de realitate, dupa ce Samsung a depus un patent care detaliaza cum purtatorii unui dispozitiv purtabil si-ar putea folosi mainile pe post de tastatura, informeaza Daily Mail.

In descrierea sistemului propus de Samsung, persoanele care poarta o camera video pe un dispozitiv asemanator cu Google Glass, vor putea sa isi priveasca mainile, care vor avea o litera asociata fiecare parti a degetelor. Utilizatorii isi vor folosi degetele mai de la fiecare mana pentru a alege o anumita litera.

Brevet detinut de Samsung

Patentul pentru aceasta inventie a fost depus in 2013. Ea a fost denumita "aparat de introducere a datelor si metoda de a furniza operatii de introducere a datelor, asistata de o camera video, pentru utilizarea in cazul unui dispozitiv mobil".

Intr-un astfel de sistem, numerele ar putea fi atribuite unui deget aratator, iar simbolurile ar putea si legate de degetul mijlociu.

Brevet detinut de Samsung

Utilizatorii isi vor folosi degete mari pentru a "apasa" pe simbolurile suprapuse mainilor.

Camera foto instalata pe dispozitiv va urmari miscarea degetului mare sau forta de apasare pe fiecaredeget, stabilind care "tasta" a fost apasata, pentru a forma un mesaj.

Sursa: Daily Mail

Tags: samsung, brevet, glass,