Roboti care vorbesc si console cu jocuri in realitatea virtuala, la cel mai mare targ pentru jocuri video, in Madrid

01-11-2016 08:58

Madridul este, zilele acestea, polul distractiei pentru pasionatii de jocuri video. Cel mai mare targ de specialitate isi incanta publicul cu ultimele gadgeturi pentru experienta in mediul virtual.

Expozantii nu i-au uitat nici pe cei care vor sa il mai puna la incercare, macar o data, pe "batranul" Mario - varianta traditionala, pe televizor.

Cei care vin la targ parca pasesc in viitor- inca de la intrare. Robotii care ii ghideaza si vorbesc cu ei si console cu jocuri in realitatea virtuala sunt doar cateva dintre atractiile expozitiei. Ochelarii care ii teleporteaza pe utilizatori in mijlocul actiunii au fost insa printre cele mai apreciate gadgeturi.

"Este prima mea experienta de acest fel si este impresionant. Te cufunzi in jocul video. Ai dusmani in jurul tau, ii impusti mereu si ei continua sa vina spre tine. Este o experienta grozava."

Pe langa jocurile care i-au tinut in priza pe vizitatori, a fost amenajat si un stand al jocurilor clasice. Si, multi nostalgici nu au au ratat o intalnire de cateva minute cu vechul prieten Mario.

"Le-am incercat si pe cele vechi si pe cele noi. Sunt foarte diferite. In cele vechi, dificultatea unui nivel este uneori prea mare, unele jocuri sunt mult mai grele decat cele in realitate virtuala, dar asta nu inseamna ca erau mai putin distractive. Daca ii oferi cuiva Mario sau Sonic, cu siguranta ii vor placea si aceste jocuri."

La eveniment, exista aproximativ 1.000 de standuri cu jocuri, aduse de producatori din toate colturile lumii.