Peste 500 de impatimiti ai Pokemon GO s-au intalnit in Parcul Herastrau. "De cand cu jocul, ma mai scoate sotul in oras"

23-07-2016 10:15


Peste 500 de impatimiti ai jocului Pokemon GO s-au intalnit in Parcul Herastrau din Capitala. Vanatoarea de pokemoni a inceput la ora 23 si a tinut pana la 5 dimineata, timp in care jucatorii au cautat creaturi cat mai rare.

"Am instalat si noi aplicatia Pokemon Go si impreuna cu alti jucatori vom pleca de aici de la intratrea in parcul Herastrau dinspre piata Charles de Gaulle spre Insula Trandafirilor. Speram ca drumul va fi presarat cu pokemoni cat mai rari", a povestit un jucator.

George, care are aproape 40 de ani, a venit cu o buna din parte din familie la vanatoare de pokemoni. E administratorul unei firme si spune ca de cand se joaca Pokemon Go, iese mai mult timp din casa.

George Dontu, jucator: "Uite! Acum vine sotia, cu caruciorul, am copilul de 4 luni acolo."

Sotie: "Iesim din casa, ma bucur ca e un motiv in plus sa ma scoata si pe mine sotul, de cand cu jocul asta ma scoate".

Cei care au iesit la vanatoare de pokemoni, au fost uniti printr-un eveniment creat pe o pagina de socializare.

Andreea Costaciuc, organizatorul evenimentului: "Venim in fiecare noapte aici de cand a aparut jocul. Am vazut ca este deja o comunitate, ne-am imprietenit intre noi si am zis sa facem si un eveniment organizat sa vedem cat de multi putem sa ne strangem."

Principiul jocului este foarte simplu. Trebuie sa prinzi cat mai multi pokemoni, pe care ulterior sa-i cresti. Rabdarea si antrenamentul pokemonului sunt factori determinanti in vederea castigarii viitoarelor batalii pe care le vei avea cu alti jucatori.

Sambata si duminica sunt programate alte intalniri ale jucatorilor de Pokemon GO, tot in parcul Herastrau.