Obama cere LIBERTATE pe internet. Presedintele SUA face apel ca latimea de banda sa nu fie scoasa pe taraba

10-11-2014 18:21


obama

Barack Obama a pus presiune pe Comisia Federala de Comunicatii din Statele Unite pentru a asigura in continuare neutralitatea internetului.

Interventia presedintelui SUA vine dupa tot mai multe discutii legate de posibilitatea ca marii "jucatori" de pe piata sa plateasca tarife uriase pentru a avea o latime de banda mai mare. Mai pe intelesul tuturor, un furnizor de continut video online precum Netflix ar putea plati in plus pentru ca utilizatorii sai sa poata accesa filmele si serialele mai rapid.

Citeste si: "Sfarsitul internetului asa cum il stim noi". Ce inseamna finalul neutralitatii dupa ce America a schimbat regulile jocului

"Nu putem permite unor furnizori de internet sa restrictioneze accesul sau sa aleaga invingatori si invinsi in mediul online", a spus Obama.

F.C.C. este insa o agentie independenta care nu se afla sub autoritatea presedintelui SUA. Obama s-a alaturat insa celor peste 3,7 milioane de persoane care au transmis mesaje agentiei cerand ca viteza internetului sa nu fie incetinita preferential.

Citeste mai multe pe yoda.ro.

Sursa: Pro TV

Tags: sua, barack obama, fcc,