Descarca aplicatia StirileProTV pentru iOS si Android si poti castiga un iPhone 6S. Ce trebuie sa faci pentru a te inscrie

Ultima actualizare: 16-09-2016 18:17

Aplicatia StirileProTV va aduce cele mai noi informatii de la UEFA EURO 2016, in timp real, direct pe telefon.

Scorurile, statisticile si chiar previziunile pentru meciurile de la Campionatul European sunt actualizate la secunda in sectiunea EuroScor. Iar in categoria dedicata exclusiv Campionatului European veti gasi cele mai noi informatii de la corespodentii ProTV in Franta.

Aplicatia aduce si o experienta imbunatatita in consumul de video si acces mai usor la stirile momentului. In plus, cei care isi activeaza notificarile vor afla mereu primii atunci cand se intampla un eveniment major. Interfata simplificata si cu design modern va permite navigarea cu usurinta intre diferite articole, imagini si clip-uri video. Aplicatia este disponibila de azi atat pentru dispozitivele cu sistem Android, cat si pentru iPhone.

CLICK AICI pentru iPhone/iOS
CLICK AICI pentru Android

Dupa ce ai descarcat aplicatia, inscrie-te in concurs si castiga un iPhone 6S! E foarte simplu, tot ce trebuie sa faci este sa deschizi aplicatia, sa dai click pe stirea cu titlul "Stii, oriunde ai fi! Inscrie-te aici pentru a castiga un iPhone 6S". Completeaza apoi formularul si esti inscris in concurs.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO