Inelul cu care vom avea toate gadgeturile la degetul mic. Cum putem controla device-urile prin miscarea mainii

Ultima actualizare: 02-05-2014 07:07
Inelul Nod

O echipa de ingineri din California a creat un inel inteligent, cu ajutorul caruia putem controla orice dispozitiv care permite conectarea prin bluetooth.

Numarul gadgeturilor din viata noastra creste exponential, odata cu trecerea timpului. Daca pana mai acum doua decenii abia ne familiarizam cu clasicele PC-uri, acum avem casa si biroul invadate de dispozitive electronice. Odata cu ele vin insa si metri intregi de cabluri, pe care nu mai stim cum sa le ascundem.

O echipa de ingineri din Mountain View, California, promite sa rezolve aceasta problema.

Inelul Nod functioneaza prin bluetooth si se conecteaza la smartphone, permitandu-ne astfel sa realizam o serie de activitati si sa dam comenzi printr-o simpla miscare a degetului. Cu ajutorul inelului vom controla astfel toate gadgeturile conectate la el.

De exemplu, putem lega de accesoriul inteligent, prin bluetooth, televioarele de ultima generatie, dar si alte dispozitive care functioneaza prin bluetooth. Inelul este de plastic, negru, rezistent la apa iar bateria sa este facuta sa tina aproximativ o zi.

Cu ocazia unei vizite in redactia celor de la Mashable, echipa de ingineri a facut o demonstratie despre cum poate fi folosit inelul la navigarea pe internet de pe o tableta, preia apelurile telefonice, controleaza televizorul sau actioneaza ca un declansator pentru selfie-uri pe mobil.

Potrivit Mashable, inelul este usor si, odata lansat pe piata la scara mare, va fi disponibil in mai multe marimi, astfel incat sa se potriveasca oricui.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO