Imaginile care fac senzatie pe internet. O batranica a dansat, in Bruxelles, pe ritmuri de beatbox

Ultima actualizare: 26-05-2015 07:06

La Bruxelles, in plin centrul orasului, o batranica a dat un spectacol de pomina, acum cateva zile.

Cucerita de interpretarea unui artist stradal, venerabila pensionara a inceput sa danseze pe ritmuri de ... beatbox. Spectatorii care se adunasera cu zecile au gustat din plin reprezentatia. Iar imaginile fac deja senzatie pe Internet.

Un artist ambulant tocmai isi incepe reprezentatia, in fata Bursei, pe artera principala a capitalei belgiene. Probabil ca nu si-a imaginat nicio clipa ca nu el va fi solistul... Altcineva a cules aplauzele.

O doamna in varsta, care iesise la plimbare cu cainele, s-a lasat purtata de ritmurile de beatbox. Avand grija sa nu dea nicio clipa drumul la lesa, s-a lansat intr-un dans frenetic. Improvizatia a atras imediat o multime de trecatori.

Ritmurile se intetesc, miscarile sunt tot mai vibrante, publicul aplauda in ritmul muzicii... Iar dansatoarea isi continua numarul .... mai aproape de sol.

Pana la urma, doar masina gunoierilor tulbura reprezentatia, care, oricum, se apropia de final. Batranica se ridica in picioare, isi scutura mainile de praf, isi indreapta salele. Si pleaca, in uralele asistentei. Cu tot cu patrupedul care a asteptat rabdator sa se consume momentul de nebunie al stapanei.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO