iLikeIT. Vreti sa vedeti o Romanie fara gunoaie? Ajutati si voi la lansarea unei aplicatii speciale. Let's do it, Romania!


Ultimul update: Duminica 17 Mai 2015 07:03
Data publicarii: Joi 14 Mai 2015 12:02
Categorie: Smart things

Cum ati prefera sa dati bani pentru o cauza reala, umanitara, ca sa faceti un bine? Vreti sa-i puneti la "cutia milei" sau chiar vreti sa vedeti ce se intampla cu acei bani?

Tehnologia si internetul ne ofera solutii foarte la indemana, sa facem ceea ce trebuie, fara sa trecem pe la casierie.

"Let's do it Romania" ii face deja de cativa ani pe romani sa iasa in padure, la iarba verde, si sa se ocupe de ceea ce trebuie: de curatenie. Din 20101 si pana astazi, aceasta actiune a adunat peste un milion de voluntari. Insa in Romania sunt in continuare foarte multe gunoaie, asa ca trebuie sa trecem la "nivelul urmator". Initiatorii acestui demers s-au gandit ca este bine ca astfel de actiuni sa se intample nu numai o data pe an, ci ori de cate ori este nevoie.

Asa le-a venit ideea sa creeze o aplicatie mobila, cu o intreaga platforma in spate, prin care tu, ca cetatean, atunci cand mergi in natura si vezi deseuri, sa semnalezi acest lucru din doar 3 click-uri, iar sesizarea sa ajunga la autoritati.

Aplicatiile sunt insa scumpe, astfel ca, pentru a strange suma necesara, "Let's do it Romania" s-a dus pe internet, mai exact pe site-ul specializat in astfel de campanii, Indiegogo.com.

Mai multe detalii despre aceasta campanie gasiti aici.