iLikeIT. Stirile saptamanii din tehnologie. Ce tableta a picat testul indoirii si super-bateria care se incarca prin miscare

31-10-2014 15:32


La stirile din internet si tehnologie aflam carei tablete i-a venit randul sa pice testul indoirii, aflam despre telefonul cu care Huawei vrea sa rupa piata in doua, dar si despre super bateria pe care o incarci miscandu-te.

PERFORMANTA CU DIVIZIA "ONOARE"

Credeai ca dispozitivele precum One Plus One sunt singurele care pot sa rastoarne si sa amestece piata de telefoane? Mai gandeste-te. Huawei pregateste Honour, un telefon superb, care o sa coste in jur de 1200 de lei. De banii astia, primesti un ecran Ecran FullHD de 5 inches, 3 GB ram și un procesor Huawei octa-core capabil sa duca viteze 4G de pana la 300 mb pe secunda. Unde mai pui ca are o baterie de peste 3 mii de miliamperi. Adica doua zile de spart bomboane si dat likeuri pana te dor buricele degetelor. Deocamdata, Honour e disponibil doar pe Amazon.

IPAD AIR 2, TESTUL INDOIRII

A devenit deja o moda printre Youtube-ri sa indoaie diverse obiecte din casa. Zilele acestea, a venit randul lui iPad Air 2, care a picat in mainile unui neamt cu tepi. Nu stiu de ce ai vrea sa ii faci asa ceva unei tablete… Ne trebuie o organizatie care sa le protejeze, cum e PETA… dar pentru gadgeturi. Cine se baga?

"AMPY"CIOARE, INCARC BATERIA

Curentul electric poate fi generat cu ajutorul unor resurse pe care le gasim peste tot. Si tu poti sa devii un fel de ...centrala umblatoare. Niste americani au nascocit AMPY, o baterie externa care se incarca prin miscarile pe care le faci. O conectezi la smartphone prin bluetooth, ca sa vezi cat curent acumuleaza si in ce ritm. Fondatorii start-up-ului au strans deja 240 de mii de dolari pe Kickstarter si mai au o saptamana la dispozitie pentru a primi fonduri. Voiau doar 100.000 sa inceapa productia in masa.

WHAT'SAPP, FACEBOOK? NU PREA BINE...

Facebook a cheltuit pentru Whatsapp 22 de miliarde dolari. O halca zdravana din PIB-ul Romaniei, pentru o aplicatie care mai da rateuri, nu iti trimite mesajele la timp si este criticata pentru lipsa de securitate. Au aparut si primele rezultate financiare. Venituri de 16 milioane de dolari si pierderi de 230 de milioane. Mai bine investeau intr-un buton precum Dislike....