iLikeIT. Jocul saptamanii este Battlefield 1, un shooter pe care pasionatii il asteapta de ceva vreme

21-10-2016 16:46

Este timpul sa vorbim despre jocul saptamanii cu Marian Andrei.

Astazi vorbim despre Battlefield 1, un shooter pe care pasionatii il asteapta de ceva vreme.

In ciuda numelui, e al 15-lea joc din seria Battlefield. Doar ca acum actiunea se petrece in perioada primului razboi mondial.

Marian: "Am apucat sa joc un pic campania single-player. Si... m-a prins. Mai ales ca nu lasa loc de respiro: este impartita, la randul ei, in sase povesti. Fiecare, vazuta prin ochii unor soldati din diferite zone ale lumii. Sunt ore bune de joaca, pline de emotii si suspans, ca intr-un film facut... asa cum trebuie.

Insa... cei mai multi vor cumpara jocul pentru optiunea multiplayer. Sunt putine titluri care reusesc sa stranga pe aceeasi harta, 64 de oameni, intr-o batalie pe un teren virtual. Armele sunt cele din primul razboi mondial, le fel vehiculele si tancurile. Plus avioane si chiar un... zeppelin trimis la lupta pentru echipa aflata in dezavantaj. Doar ca... s-ar putea sa fie uneori inutil: vremea se schimba la cateva minute. Acum e ceata, apoi ploaie ori un soare de te orbeste. Iar asta....ne place!

Altfel, daca ai mai jucat pana acum Battlefield 3 sau 4 s-ar putea ca 1... sa ti se para un pic mai greu. Nu mai ai termoviziune ori elicoptere, asa ca succesul depinde de... un pic de talent si reflexe."

Si o sa va mai sperie ceva: pretul: 60 de dolari pentru editia standard.

Si o sa mai treaca ceva pana se va ieftini....

Hashtag #nasolMoment.

Hashtag #darJoculEbun.

Hasthag #instajocuri.