iLikeIT. George Buhnici prezinta, sambata, cele mai bune telefoane dual-sim de pe piata

31-10-2014 18:59


Daca aveti un telefon de serviciu si unul personal, este cazul sa va ganditi la un dispozitiv "dual-sim", deoarece marii producatori au inteles nevoia consumatorilor si s-au adaptat.

Varfurile de gama primesc tot mai des aparate pentru doua cartele SIM, in diverse combinatii. George Buhnici aduce in studioul "iLikeIT" cele mai populare modele.

12 dintre cele mai vandute telefoane dual-sim stau la masa rotunda. Sunt pe placul romanilor, care au dezvoltat deja un obicei de consum. Folosesc datele de pe un SIM si facilitatile oferite de abonamentul de voce de pe celalalt. Pe piata se gasesc dispozitive si la 70 de lei si la 2.500.

La iLikeIT, Derby-ul saptamanii se disputa intre Italia si Romania. Chef Patrizzia si Chef Foa de la Masterchef muta duelul pe console de ultima generatie.

Iar stirile saptamanii ne aduc rezultatele financiare ale companiei din spatele aplicatiei Whatsapp. Vedem cum aratau sistemele de operare din anii '80 si '90 si aflam daca noul iPad rezista testului sub presiune.

George Buhnici va asteapta sambata dimineata la iLikeIT pentru o jumatate de ora de noutati din internet si tehnologie.