iLikeIT. Dragos Bucur, prins cu o aplicatie de descarcat torrente pe tableta. Ce explicatie a dat

Ultima actualizare: 14-12-2014 01:00

 Dragos Bucur i-a venit in ajutor si lui George Buhnici si a prezentat editia de joi a emisiunii iLikeIt – prolej cu care a trebuit sa dezvaluie si ce aplicatii are instalate pe tableta

Este mereu binedispus si dornic sa dea o mana de ajutor. Daca aveti vreo casa pe care o vreti renovata, sunt sanse sa apara cu un baros prin preajma. Si poate o geanta cu gadgeturi pentru pauzele de santier. Dragos Bucur, invitatul lui George Buhnici in iLikeIT, a prezentat aproape de unul singur emisiunea si a dezvaluit, cu aceasta ocazie, si ce aplicatii foloseste.

Desi e vedeta unuia dintre cele mai populare show-uri TV, Dragos Bucur recunoaste ca are probleme cu abonamentul de net, asa ca si-a instalat o aplicatie care sa masoare viteza conexiunii. De asemenea, are un folder pe tableta care nu e al lui, ci al fetitei sale, Sofia, si care contine doar jocuri de copii. Dragos a recunoscut ca el le joaca la nivelul mediu, in timp ce Sofia, doar pe nivelul greu.

Tot la iLikeIT, Dragos Bucur a povestit cum a ramas fara telefon in timp ce filma la „Visuri la cheie”: colegii care se ocupau de refacerea acoperisului unei case i-au zis sa se dea in spate, insa „i-a luat atat de tare valul” incat i-au facut praf cana de cafea si telefonul.

Nu v-ati astepta de la o vedeta, insa si Dragos Bucur a fost prins cu aplicatia de torrente instalata pe tableta. A venit repede si cu o explicatie, care si pe el l-a facut sa zambeasca: are uTorrent pentru ca „mi-am downloadat de curand Linux”.

Citeste si: Pirate Bay, cel mai mare site de torrente din lume, a fost inchis. Politia din Suedia ar fi confiscat mai multe servere

Iar pe langa „Visuri la cheie”, Dragos Bucur are si un film nou: Alt Love Building, continuare peliculei care in 2014 a fost in topul celor mai vizionate filme romanesti. Va ajunge in cinematografe de Craciun si Dragos Bucur ne promite ca „este cea mai tare comedie din 2014”.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO