iLikeIT. Dragos Bucur, prins cu o aplicatie de descarcat torrente pe tableta. Ce explicatie a dat

11-12-2014 10:12

 Dragos Bucur i-a venit in ajutor si lui George Buhnici si a prezentat editia de joi a emisiunii iLikeIt – prolej cu care a trebuit sa dezvaluie si ce aplicatii are instalate pe tableta

Este mereu binedispus si dornic sa dea o mana de ajutor. Daca aveti vreo casa pe care o vreti renovata, sunt sanse sa apara cu un baros prin preajma. Si poate o geanta cu gadgeturi pentru pauzele de santier. Dragos Bucur, invitatul lui George Buhnici in iLikeIT, a prezentat aproape de unul singur emisiunea si a dezvaluit, cu aceasta ocazie, si ce aplicatii foloseste.

Desi e vedeta unuia dintre cele mai populare show-uri TV, Dragos Bucur recunoaste ca are probleme cu abonamentul de net, asa ca si-a instalat o aplicatie care sa masoare viteza conexiunii. De asemenea, are un folder pe tableta care nu e al lui, ci al fetitei sale, Sofia, si care contine doar jocuri de copii. Dragos a recunoscut ca el le joaca la nivelul mediu, in timp ce Sofia, doar pe nivelul greu.

Tot la iLikeIT, Dragos Bucur a povestit cum a ramas fara telefon in timp ce filma la „Visuri la cheie”: colegii care se ocupau de refacerea acoperisului unei case i-au zis sa se dea in spate, insa „i-a luat atat de tare valul” incat i-au facut praf cana de cafea si telefonul.

Nu v-ati astepta de la o vedeta, insa si Dragos Bucur a fost prins cu aplicatia de torrente instalata pe tableta. A venit repede si cu o explicatie, care si pe el l-a facut sa zambeasca: are uTorrent pentru ca „mi-am downloadat de curand Linux”.

Citeste si: Pirate Bay, cel mai mare site de torrente din lume, a fost inchis. Politia din Suedia ar fi confiscat mai multe servere

Iar pe langa „Visuri la cheie”, Dragos Bucur are si un film nou: Alt Love Building, continuare peliculei care in 2014 a fost in topul celor mai vizionate filme romanesti. Va ajunge in cinematografe de Craciun si Dragos Bucur ne promite ca „este cea mai tare comedie din 2014”.