iLikeIT. Cele mai mici si mai bune camere de filmat scene de actiune: GoPro Hero4 Session, Sony AZ1 VR si Drift Stealth 2

Ultima actualizare: 10-07-2015 07:08

Marimea conteaza, mai ales cand pregatesti bagajul de vacanta si vrei sa iei neaparat in aventura si un gadget de actiune. Cele mai mici camere de actiune au intrat pe mana lui George Buhnici. Printre ele si un model care tocmai se lanseaza.

Este vorba despre GoPro Hero4 Session si este cel mai mic GoPro de pana acum. Aceasta camera se poate fixa aproape in orice loc si nu mai are nevoie de carcasa, deoarece deja este rezistenta la apa.

Spre deosebire de alte modele de camere de la GoPro, acest model nu are un afisaj, nu are un ecran in spate, dar are o baterie de 1000 mAH, care va rezista fara ecran cel putin 2 ore. GoPro Hero4 Session suporta un card de memorie de pana la 64 GB si poate fi incarcata cu un cablu microUSB, exact ca la telefoanele mobile.

Din pacate, pretul este destul de mare, 430 de euro, insa sta bine la capitolul 'specificatii tehnice", fiind capabila sa filmeze full HD la 100 de fps, ceea ce inseamna ca veti putea obtine efecte de slow-motion foarte reusite. Iar daca vreti sa vedeti ce filmeaza camera, o puteti conecta prin WI-FI la un smartphone.

O alta camera este Sony AZ1vr. Nici ea nu are nevoie de o carcasa suplimentara, pentru ca este rezistenta la apa, exact ca si GoPro-ul. De asemenea, nu are ecran special, asa ca trebuie conectata la un telefon. "Secretul" acestui model este faptul ca bateria sa poate fi schimbata, ceea ce este in avantajul utilizatorului, care poate cumpara un acumulator de rezerva. Dispune de microfoane stereo, care ajuta la obtinerea unui sunet mai bun, dar are si tehnologie NFC - care ajuta la conectarea wireless cu un smartphone compatibil.

A treia camera de la iLikeIT este Drift Stealth 2, care este mai rezistenta si mai accesabila ca pret decat celelalte doua prezentate anterior. In schimb, la specificatii tehnice nu este la fel de darnica. Are o baterie integrata, nu poate fi scoasa, insa promite o autonomie de 3 ore. Afisajul este unul de generatie mai veche, insa avantajul sau este ca lentila poate fi rotita in orice directie - fapt care ajuta utilizatorul dupa ce monteaza camera intr-o anumite pozitie si nu vrea sa filmeze un obiect cu ... capul in jos.

Si acest model este rezisten la submersie si poate fi controlat cu ajutorul unui smartphone.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Intrebarea Mesei Rotude cu Andreea Antonescu - "Sex în avion, da, sex în 3, nu"

39:46
Alt Text!
ePlan
Despre organizația viitorului- un nou mod de lucru, dar și învățare continuă de la cele mai bune universități din lume cu Delia Rotaru, VP People & Organisation eMAG

27:33
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu cu Allen Coliban. Susține vaccinarea obligatorie a funcționarilor. De ce reduce viteza și accesul mașinilor în Brașov?

33:51
Alt Text!
iBani
Cum punem la treabă banii economisiți lunar

18:06
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 19 Octombrie 2021

28:47
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Interviu Clotilde Armand: despre obligativitatea vaccinării funcționarilor primăriei și relația dificilă cu Nicușor Dan

23:24
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 17 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
How To TikTok
Cum faci Live-uri plătite pe TikTok

06:36
Alt Text!
SuperLive cu Mihai Mironica
Superlive cu Mihai Mironică - 16 Octombrie 2021

32:46
Alt Text!