iLikeIT. Site-urile care au ingropat pirateria in materie de muzica. Cum poti accesa Spotify si din Romania

Ultima actualizare: 09-07-2015 06:43

 2015 este anul in care muzica se muta aproape cu totul pe internet iar George Buhnici iti arata si unde sa o gasesti.

Gigantul Apple intra in competitie si pe piata din Romania cu Apple Music. In plus, chiar si Spotify pare pregatit sa deschida accesul la milioanele sale de piese muzicale. Dar competitia e deja acerba in acest sector unde pretul corect este... gratis.

Multi dintre noi ascultam muzica pe YouTube, fiindca e cea mai simpla varianta. Calitatea nu e insa nici pe departe cea mai buna. Ce facem, deci, daca vrem sa ascultam muzica si sa se si auda bine?

Deezer este unul dintre cele mai bune servicii care functioneaza si la noi. Ofera milioane de piese, care pot fi descarcate si pe mobil. In plus, este gratuit in varianta de baza, iar cea permium este doar 7 euro. Pe piata de la noi functioneaza si Zonga, un alt serviciu mare. Ambele sunt, desigur, perfect legale. De altfel, a devenit tot mai renentabil sa piratezi muzica, in conditiile in care este atat de ieftin sa o asculti gratis.

Daca vreti calitate, pe Tidal gasiti muzica hi-fi – la 10 dolari pe luna. Sunt acoperite toate genurile, de la Lil Wayne la AC/DC. In competitie cu Tidal, Apple si-a lansat acum si la noi serviciul de muzica, care e gratuit in primele trei luni. Din toamna va fi disponibil si pe Android. Momentan, insa, nu te lasa sa iti sincronizezi piesele pe diversele device-uri.

Spotify nu e momentan disponibil si la noi. Dar, daca aveti un cont facut in alta tara il puteti accesa, si nici nu mai trebuie sa pacaliti Spotify ca nu sunteti in Romania. Deci, neoficial, functioneaza si in Romania.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO