iLikeIT. Cele mai bune titluri pentru pasionatii de simulatoare pe calculator: Project Cars, Goat Simulator, Live for Speed

Ultima actualizare: 13-02-2015 06:49

Macar o data in viata merita sa conduci un tren marfar, un camion sau mai nou o capra ori o ... piatra. Distanta pana la vis nu e insa chiar atat de mare cand la mijloc este un simulator de calculator.

Iata cateva dintre cele mai cunoscute simulatoare in prezent:

Goat Simulator este un joc destul de banal, in care este vorba despre o capra. Aceasta capra poate face aproape orice, cu ajutorul vostru.

Train Simulator 2015 este unul dintre cele mai cunoscute nume in randul pasionatilor de trenuri. Aici poti face absolut orice

Project Cars este un simulator de curse cu o grafica extrem de buna, insa pentru asta aveti nevoie si de un computer performant. Deocamdata nu a fost lansat, insa puteti vedea cateva detalii in trailerul oficial.

Live for Speed este un joc destul de vechi, cu o grafica putin invechita, insa o data ce l-ai inceput veti constata ca experienta de sofat este extrem de asemanatoare cu cea reala.

Euro Truck Simulator 2 este un joc despre camioane.

Cel mai simplu simulator este Stone Simulator 2014. Tot ce trebuie sa faceti aici este sa va imaginati ca sunteti o ... piatra. 

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO