iLikeIT. Cele mai bune aplicatii si site-uri pentru persoanele care sunt pe cale sa devina parinti


Ultimul update: Vineri 01 Aprilie 2016 07:00
Data publicarii: Marti 29 Martie 2016 10:53
Categorie: Smart things

 Tehnologia si internetul le sar in ajutor si mamicilor. Cu ajutorul telefonului mobil sau calculatorului, pot tine pasul cu sarcina si problemele copilariei. Ponturi despre forumuri, site-uri si aplicatii ​are George Buhnici.

 Pe site-ul desprecopii.com, parintii pot gasi orice fel de informatii despre sarcina si despre copiii mici. Atentie, insa, acestea sunt doar niste sfaturi, deciziile finale trebuie sa le luati numai dupa ce va consultati si cu un medic.

Pe Web Md, poti sa vezi toate tipurile de afectiuni care exista sau puteti cauta datele din analize, pentru a vedea exact ce anume inseamna fiecare in parte.

De asemenea, puteti instala pe telefon aplicatia Smile Telefon, unde puteti discuta si cu mamicile din zona prin intermediul ei.

Prezentatoarea Stirile ProTV a fost invitata lui George Buhnici la iLikeIT, unde a povestit ce aplicatii foloseste pentru a se informa in legatura cu sarcina.

Pregnancy iti arata evolutia bebelusilor saptamanal, astfel ca este perfecta pentru ca orice mamica sa afle ce se intampla exact in pantece. Aplicatia nu este numai pentru femei, ci si pentru tatici.

iLikeIT. Aplicatii care va scapa de dependenta de smartphone si Facebook. Cat de simplu e sa nu mai primit telefoane nedorite
iLikeIT. Aplicatii care va scapa de dependenta de smartphone si Facebook. Cat de simplu e sa nu mai primit telefoane nedorite
iLikeIT. Interviu exclusiv cu <b>Jimmy </b>Wales, creatorul Wikipedia. Conflictul dintre enciclopedia online si spionii americani
iLikeIT. Interviu exclusiv cu Jimmy Wales, creatorul Wikipedia. Conflictul dintre enciclopedia online si spionii americani
iLikeIT. Ce s-a intamplat cu Hi5, MySpace sau Digg. Gigantii de odinioara ai Internetului au acum trafic de blog
iLikeIT. Ce s-a intamplat cu Hi5, MySpace sau Digg. Gigantii de odinioara ai Internetului au acum trafic de blog
Klaus Iohannis
Iohannis, la Innovation Labs: Digitalizarea scăzută a economiei şi a administraţiei este o realitate
Experți și antreprenori vor prezenta viziunea lor despre viitorul tehnologiei la iCEE.fest 2018
iLikeIT. Jocurile săptămânii
Ore de istorie, predate cu ajutorul unor jocuri: „Merg la sufletul copiilor”
Personalul hotelier, înlocuit în tot mai multe locații din lume de roboți
Momentul în care acumulatorul unui smartphone explodează
Icee fest
Netflix, Google și Facebook pe aceeasi scenă cu The New York Times, CNN, El Mundo, Social Chain și Discovery