iLikeIT. Camerele video care te ajuta in cazul unui accident rutier. Ce modele sa evitati

Ultima actualizare: 10-07-2014 07:21

Cel mai de incredere prieten in orice fel de incident este. o camera de luat vederi. O stiu bine tot mai multi romani care isi instaleaza pe automobile martorii tacuti care inregistreaza tot ce se vede. George Buhnici aduce ultimele noutati in domeniu.

In ziua de azi e bine sa ai o camera de filmat montata pe masina, care poate tine loc de martor in cazul unui incident – sau accident – in trafic. Invitatul de azi al lui George Buhnici la iLikeIT este Razvan Baciu, omul din spatele proiectului trafictube. Filmarile de pe acest site apar curent la jurnalele TV la stirile cu accidente rutiere.

Catvea sfaturi de la Razvan Baciu pentru cei care vor sa-si cumpere o astfel de camera:

- sa aiba tehnologie Wide Dynamic Range, ca sa nu trebuiasca sa o ajustati tot timpul in trafic
- cand va achizionati o camera, uitati-va pe YouTube la clipuri postate de alti utilizatori, nu de producatorul camerei
- toate camerele filmeaza OK in timpul zilei. Uitati-va la filme pe YouTube facute noaptea cu camera respectiva, facute de un utilizator simplu, nu de un producator
- aveti grija la pacaleli! Nu exista NightVision la camerele video auto
- camerele fara baterie sunt mai bune, deoarece bateria se incarca in trafic, se incalzeste foarte tare si se strica rapid
- o camera buna nu costa sub 5-600 de lei

In materialul video puteti vedea mai multe clipuri de pe trafictube care va vor face sa radeti – sau sa va tremure genunchii.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO