"E cea mai periculoasa poza selfie". Ce a vazut reportera in imagine dupa ce s-a fotografiat

Ultima actualizare: 23-11-2013 07:00
Kelly Nash

 O tanara reportera din Boston si-a facut o poza in timpul unui meci de baseball, fara sa stie ce se intampla chiar in spatele ei. Cand a vrut sa trimita imaginea parintilor, blonda a vazut totul.

Mingea de baseball a trecut chiar pe langa urechea ei, putand sa o loveasca serios in zona capului.

"Cand am vrut sa trimit poza tatalui meu, am observat ceva. Cand m-am uitat mai bine, am realizat ca era mingea din teren. M-a amuzat intregul incident, dar totul se putea termina tragic. Putea sa ma loveasca destul de tare", a declarat pentru Fox Sports Kelly Nash.

Imaginea a fost catalogata de reportera ca find cea mai periculoasa fotografie "selfie", pe romaneste autoportret fotografic, realizat cu telefonul mobil si postat ulterior pe retelele de socializare.

Termenul "Selfie" castigat aceasta pozitie dupa ce intreaga planeta nu a ezitat sa il foloseasca. Clasamentul a fost intocmit de editorii Dictionarelor Oxford, lucrari de referinta ale limbii engleze.

Aparut prima oara, se pare, in 2002, pe un forum online australian, termenul "selfie" a fost popularizat de retelele de socializare.

Cuvantul a devenit, insa, un real fenomen abia din 2012, atunci cand a fost folosit in mod curent in mass-media. Celebritatile au adoptat si ele rapid noua moda.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO