Ce transmit romanii LIVE pe Facebook. Gratarele cu mici sfaraind, partide de pescuit si sedintele la frizer sunt in top

Ultima actualizare: 22-04-2016 06:58

Inovatia Facebook live pe propria pagina i-a cucerit pe utilizatori. Romanii de toate varstele au prins repede gustul celebritatii virtuale si transmit in direct, online, pentru prieteni.

Zeci de mii de utilizatori de la noi din tara au facut deja experimentul si s-au evidentiat in situatii de tot felul: la pescuit, la gratar sau la frizer.

Acesti tineri sunt la pescuit langa Bucuresti, insa cum pestele trage greu, au decis sa alunge monotonia si au intrat in direct.

Un alt utilizator, frizer de profesie, vrea sa arate ca isi face foarte bine meseria, asa ca fiecare tunsoare ajunge si pe Facebook, live.

Si cum mancarea nu aluneca daca nu ii este pofta si altcuiva, cativa tineri au vrut sa arate lumii ca ei sunt la gratar.

Audienta s-a lasat asteptata, asa ca "actorii" principali s-au gandit sa o atraga prezentand in detaliu micii care sfaraiau pe gratar.

Aceasta harta online ne arata in timp real live-urile de pe Facebook din toate colturile lumii.

Transmisiunea in direct este extrem de accesibila. Butonul de "Live" se afla in bara de status din aplicatia Facebook. Este instalata pe telefoanele inteligente sau pe tablete. Utilizatorul afla in acelasi timp cati dintre prieteni il urmaresc.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO