Televizorul cat un perete de garsoniera sau becul cu boxa. Cele mai ciudate gadget-uri la IFA Berlin


Ultimul update: Luni 16 Septembrie 2013 17:49
Data publicarii: Vineri 06 Septembrie 2013 19:18
Categorie: IFA Berlin

In situatia in care stati la casa si aveti streasina plina de frunze uscate, bucurati-va pentru ca a aparut gadgetul special pentru dumneavoastra.
 

Tot la capitolul noutati, punctam si primul bec cu boxa, ca sa ascultati muzica oriunde ati fi in casa.

Tot la IFA Berlin s-a lansat si televizorul cat un perete de garsoniera, care costa oricum de doua ori mai mult decat o locuinta.

Cand nu mai pot inova televizorul, producatorii bat recorduri de marime si incearca sa faca si mai bun ce deja e bun. Televizorul incape in putine apartamente din Romania. Are 98 de inch. Fie nu intra pe usa, fie camera e prea mica. Are rezolutia ULTRAHD, mai clara decat putem percepe cu ochiul.

Uitam pentru moment de televizoare plate si ne intoarcem in timp la cele curbate. Dar, vorbim acum de o tehnologie spectaculoasa, OLED.

Ramanem tot in casa, dar ne mutam in bucatarie ca sa va aratam frigiderul magicianului Houdini. Deschizi o usa destul de subtire si ai acces la gustarile preferate. Inchidem usa si in loc sa tragem de jos, tragem de sus, si dintr-o data avem acces la spatiul din spatele vitrinei unde pot sa tin produsele pe termen lung.

Si daca va intrebati ce mai e de invitat cand deja toate sunt inventate? Iata raspunsul: Becul cu boxa. Nu ii stim inca utilitatea, dar producatorii sunt mandri de produsul lor.

Daca il legi la telefon prin bluetooth si apesi pe telecomanda sau telefon incepe sa redea muzica.

Premiul pentru cel mai util gadget al anului poate merge fara probleme la acest robot. Va intrebati ce face? Curata jgheabul de pe acoperis.

Cele mai spectaculoase lansari de la IFA Berlin 2013. Cu ce surprize au venit Sony si Samsung
Samsung a lansat la IFA Berlin primul UHD TV curbat, la care poti vedea doua posturi TV simultan
VIDEO PROTVPLUS.RO