Cele mai spectaculoase lansari de la IFA Berlin 2013. Cu ce surprize au venit Sony si Samsung

×
Codul embed a fost copiat

A inceput oficial sezonul lansarilor in lumea gadgeturilor cu cel mai mare eveniment de IT din Europa, IFA Berlin.

Doua companii si-au prezentat deja mult asteptatele produse, care parca vin din viitor: smartphone-ul agenda, ceasul la care poti sa vorbesti si telefonul cu camera, de 20 de mega-pixeli.

Pare un fel de agenda, dar cu cel mai bun ecran pus vreodata pe un smartphone. Are 5,7 inch si clar nu e pe gustul multora. Insa nu exista un smartphone pe piata mai rapid decat Note 3, iar creionul destept, spun multi, face toti banii.

Creionul este atat de sensibil incat utilizatorul poate sa deseneze pe ecran intocmai ca pe o foaie de hartie. E si primul telefon care poate sa filmeze la rezolutie mai clara decat vedem cu ochiul liber.

Tot la Berlin coreenii au lansat si mult asteptatul ceas destept, Galaxy Gear. Cine isi cumpara un astfel de ceas, poate sa faca pe agentul 007.

Citește și
După ce cântăreața Anca Pop a plonjat în Dunăre cu mașina și a murit, șefii CNAIR au montat un parapet despre care inițial spuneau că „nu se justifică”

In celalalt colt al Berlinului, cei de la Sony au pariat totul pe imagine, camere foto noi si televizoare de-acum mai spectaculoase. Vedeta serii a fost insa smartphone-ul Xperia Z1, cu camera de 20,7 megapixeli care filmeaza dinozauri.

Toate aceste lansari vin cu cateva zile inainte de evenimentul Apple, programat pe 10 septembrie. Americanii ar putea scoate pe piata doua telefoane noi, dar lansarile de la targul din Berlin sunt abia la inceput.

Articol recomandat de sport.ro
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Spaniolii s-au lămurit în privința lui Ianis Hagi, după România - Columbia 2-3
Citește și...
Samsung a lansat la IFA Berlin primul UHD TV curbat, la care poti vedea doua posturi TV simultan
Samsung a lansat la IFA Berlin primul UHD TV curbat, la care poti vedea doua posturi TV simultan

Lupta pentru telecomanda a luat sfarsit. Samsung a lansat un televizor care este capabil sa multumeasca doi telespectatori in acelasi timp, informeaza Daily Mail.

Recomandări
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la
Rusia e deranjată de modernizarea bazei de la "Mihail Kogălniceanu" și susține că NATO se pregătește pentru război

Activitățile NATO în Europa de Est și în regiunea Mării Negre au ca scop pregătirea unui posibil conflict cu Rusia, a anunțat, joi, Ministerul rus de Externe, informează RIA Novosti.

Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate
Mesaj ferm al lui Putin privind un atac asupra NATO. Cele cinci state menționate

Rusia nu are proiecte privind nicio ţară din NATO şi nu va ataca Polonia, statele baltice sau Republica Cehă, dar dacă Occidentul îi livrează Ucrainei avioane de luptă F-16, atunci acestea vor fi doborâte de forţele ruse, a afirmat Vladimir Putin.

Presa americană:
Presa americană: "Mafia românească vine după cardurile voastre". Metoda prin care interlopii fac 9 mil. $ pe lună

Procurorii din California susțin că mafia românească a dat o nouă înfățișare unei vechi înșelătorii: skimming-ul cardurilor de debit.