Clonele chinezesti ale HTC One, iPad Mini, Samsung Galaxy S4 si Note 3, prezente la IFA Berlin

07-09-2013 17:55


Clonele chinezesti ale HTC One, iPad Mini, Samsung...
Clonele chinezesti ale HTC One, iPad Mini, Samsung...
Clonele chinezesti ale HTC One, iPad Mini, Samsung...

Cel mai mare targ european de electronice, deschis in aceste zile, la Berlin, este plin de noutati si surprize, unele chiar amuzante. Chinezii au lansat deja iPhone 5C si iPad 5, desi mai sunt 24 de ore pana la lansarea oficiala a telefonului original.

Tot ei merg atat de departe incat au copiat smartphone-urile prezentate saptamana trecuta, in cadrul aceluiasi targ de IT din Germania.

 

Cu zambetul pe buze, chinezii vorbesc cu mandrie de produsele aduse la IFA Berlin. La cateva standuri, printre carcase si tablete la 50 de dolari, gasim doua modele de iphone-uri colorate, cel mai probabil chiar viitorul iPhone 5C. Seamana izbitor cu cel din pozele "scapate" pe internet.

Ba chiar vand si un gadget care va permite sa incarcati fara fir telefonul inca nelansat. Ceva cu care nici Tim Cook, seful Apple, nu se poate lauda. La loc de cinste gasim si iPad-ul 5.

Puteti sa cumparati de pe acum si tastatura pentru a doua generatie a lui iPad Mini. Chinezii au pavilionul lor la targul IFA, care seamana cu outlet pentru smartphone-uri si tablete. Nu conteaza ca la cateva pavilioane distanta sunt producatorii modelelor pe care chinezii le copiaza.
 

 

VIDEO PROTVPLUS.RO