Faci acum rezervare pentru vacanta de iarna? Economisesti 20%!

Dată publicare: 07-09-2010 00:00
Dată actualizare: 25-05-2012 20:03


Reducerile este valabila chiar si in hotelurile scumpe de pe Valea Prahovei sau din Poiana Brasov. Conditia este sa aveti si bani ca sa achitati biletele in cel mult o luna. 15 octombrie este data limita la care trebuie sa platiti biletele cu pret redus.

Pe lista Asociatiei Nationale a Agentiilor de Turism (ANAT) s-au inscris hoteluri si pensiuni din toata tara. Cele mai cautate vor fi, in mod cert, cele de pe Valea Prahovei, Sibiul, Maramuresul si Bucovina.

Unii turisti spun insa ca achitand acum este posibil sa te pacalesti pentru ca in anii trecuti, din cauza faptului ca locurile de cazare nu s-au ocupat, hotelierii au lasat de la ei si in decembrie reduceri.

Patronii de hoteluri si pensiuni par ca au inteles ca turistii romani s-au invatat sa isi faca rezervari din vreme asa ca sunt obligati sa se alinieze, sa nu le sufle iar bulgarii si austriecii toti clientii.

Promotii care nu sunt neaparat un chilipir. De exemplu, pentru un Craciun de patru zile la 3 stele in Busteni, trebuie sa aveti in portofel intre 450 si 510 lei de persoana, iar de Revelion de la 1020 pana la 1140 de lei.

In Sinaia, ca sa-l intalniti pe Mos Craciun trebuie sa platiti 500 lei sau chiar 1300 de lei la cumpana dintre ani.

Daca ne uitam peste ofertele din Italia si Austria vedem insa ca preturile sunt cam ca la noi cu tot cu mult laudatele reduceri. In strainatate camerele in pensiuni variaza de la 35 la 60 de euro pe zi.

Reprezentantii ANAT sunt convinsi totusi ca inscrierile timpurii vor fi un succes.

 

Tags: turism, vacante, oferte,


VIDEO PROTVPLUS.RO