Adela Popescu si Razvan Fodor, vacanta de vis in Thailanda

Adela Popescu si Razvan Fodor

Adela Popescu, interpreta Anielei in primul serial romanesc de epoca, difuzat ACASA, din 25 ianuarie, de la 20:30, si Razvan Fodor, Zeno Vulturesco din acelasi serial, insotiti de iubiti si prieteni au avut parte de o vacanta exotica.

Razvan si iubita lui Irina, insotiti de doi prieteni au plecat spre Thailanda cu doua zile inaintea Adelei, dar au avut parte de un zbor cu peripetii care a durat 26 de ore.

Razvan si Irina, insotiti de Corina Hera, make up artist “Aniela”, si Bogdan Dumitrescu, regizor al productiei, au schimbat trei avioane pana cand au aterizat la Bangkok, capitala Thailandei.

Dupa cateva minute de acomodare cu camera de hotel, cei 4 au plecat in recunoastere si au ajuns pe faimoasa Nana Street, una dintre cele mai animate strazi din lume.

“Acolo se intampla aproape orice: lumea gateste pe strada totul, de la caracatite la lacuste si greieri, tot acolo se vand laolalta ceasuri, ochelari de soare, unghii etc. Ademeniti de niste localnici am gustat lacustele si greierii prajiti, i-am cumparat, i-am tarat prin sos. Erau crocanti, aveau un gust prafos care aducea a peste si nu a fost nimic scarbos, asa cum ne asteptam. Cel mai mare spectacol este insa sa stai pur si simplu la o terasa, doar sa privesti agitatia care e atat de mare incat pare ca toata lumea se muta de acolo si ca esti norocosul care i-a prins in ultima zi, inainte de plecare. Ne-am intors aproape pe branci la hotel, rupti de oboseala si am hotaria ca a doua zi sa mergem intr-o scurta excursie in afara Bangkok-ului”, isi aminteste Razvan de inceputul aventurii in Thailanda.

Citește și
Loredana
Loredana: vacanta cu familia in Tenerife
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

A doua zi vacanta a continuat dis de dimineata. “Ne-am trezit la 6 dimineata, ne-am urcat in autocar si am plecat la drum: am ajuns intr-un satuc pe apa unde oamenii se ocupa, de cand lumea, cu cultivarea orezului, asa ca au fost nevoiti sa improvizeze o mica Venetie. Magazinele de acolo erau amplasate pe apa, exista o piata plutitoare in care fiecare avea in loc de taraba o barca plina cu fel de fel: fructe, mancare, suveniruri, haine”, spune zambind interpretul lui Zeno Vulturesco in “Aniela”.

La scurt timp dupa sosirea in Thailanda, Razvan, Irina si prietenii lor s-au intalnit cu Adela Popescu si iubitul ei, Marius, si au petrecut restul vacantei impreuna.

Seara de Craciun Adela, Marius Kalmar, Razvan si Irina au petrecut-o, alaturi de prieteni, intr-o locatie de 5 stele - restaurantul Sirocco din Bangkok : “Cu totii am ramas fara cuvinte cand am intrat in restaurant pentru ca privelistea era de-a dreptul senzationala. Vedeai intreg Bangkok-ul iar localul era de o eleganta desavarsita. La final, dupa ce toata lumea a plecat, am ramas noi, ultimii, si ne-am apucat sa cantam colinde romanesti spre deliciul ospatarilor care nu vroiau sa mai plece acasa”, spune razand Adela.

Vacanta exotica a Adelei Popescu si a lui Razvan Fodor a continuat cu bai in lapte de nuca de cocos si scufundari in largul marii.

“Ne-am simtit rasfatati, am facut baie in lapte de nuca de cocos, a fost o experienta cred ca unica in viata. In plus am inchiriat o barca si am vizitat Chicken Island, Bamboo Island, Hong Island si Ko Phi Phi ( insula unde s-a tras filmul "Plaja"), doar cateva dintre minunile pe care le-am vazut in Thailanda. La indemnul barcagiilor ne-am scufundat, am hranit mii de pesti verzi, galbeni, albastri si ne-am bucurat ca niste copii de minunile unui loc parca rupt din basme. Vacanta se apropia de final dar amintirile pe care le-am adus cu noi vor tine o viata”, spune Adela.

Razvan a fost si el impresiont de obiceiurile locale: “La miezul noptii, de Revelion toti cei prezenti aprindeau un fel de lampion caruia ii dadeau drumul pe apa. Era un fel de lucky baloon, un semn ca anul care urmeaza va fi unul bogat”, spune Razvan.

De luni, 25 ianurie, de la 20:30, Adela Popescu si Razvan Fodor revin ACASA intr-un nou sezon plin de tensiune, secrete si rasturnari de situatie din “Aniela”, primul serial romanesc de epoca.

 

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
Andreea Esca a petrecut Revelionul in Trafalgar Square!
Andreea Esca a petrecut Revelionul in Trafalgar Square!

Andreea Esca, prezentatoarea Stirilor ProTV de la ora 19, a adunat toate ingredientele necesare pentru o vacanta perfecta: familie, prieteni, locuri dragi si oameni interesanti.

Loredana: vacanta cu familia in Tenerife
Loredana: vacanta cu familia in Tenerife

Dupa un an incarcat, sute de ore petrecute in studioul de inregistrari, zeci de concerte si zile in care a filmat de dimineata pana seara in Buftea, unde da viata cantaretei Mimi de la 1900, in serialul “Aniela”, Loredana si-a luat o scurta vacanta.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.