E vremea sa fii The One! Cinematografele si galeriile de arta, te asteapta

Ultima actualizare: 19-09-2012 23:07

Se anunta un sfarsit de saptamana cu vreme frumoasa, numai bun sa iesiti din casa. Dar ar fi pacat sa va limitati la plimbarea in parc, sau la berea savurata cu prietenii la o terasa. The One va propune un weekend cu dichis.

Romancele care se topesc dupa Denzel Washington trebuie sa isi faca neaparat o rezervare la filmul "De neoprit". Denzel joaca rolul unui inginer feroviar care este pus in fata unei situatii extreme: trebuie sa opreasca un tren fara frane, plin cu explozibil. Povestea iti da fiori mai ales ca este inspirata dintr-un fapt real.

Daca vreti sa vedeti alt gen de pelicule sunt invitati la Kinofest, la Muzeul National de Arta Contemporana. Cea de-a patra editie a primului festival de film digital din Romania va asteapta cu proiectii de animatie, fictiune si "micro-movie" de numai 90 de secunde.

In schimb cei pentru care benzile desenate cu Pif si Hercule sau Spiderman inca mai inseamna ceva trebuie sa treaca pe la Artexpo, pentru Salonul European de Banda Desenata. Opriti-va si la cele doua librarii amenajate in incinta, pentru cateva carti la care doar ati visat in copilarie.

Colectionarii de arta nu trebuie sa rateze cele 185 de obiecte rare scoase la licitatie de o galerie din Bucuresti.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO